Városlista
2021. május 10, hétfő - Ármin

Hírek

2015. Június 11. 09:45, csütörtök | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Csak rajtoljunk el, aztán meglátjuk, mi lesz…

Csak rajtoljunk el, aztán meglátjuk, mi lesz…

Solid Racing Team – Székesfehérvár Rallye 2015 – Merencsics Árpád – Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift GTi

Újabb navigátor-problémákkal küszködött Merencsics Árpád, miután Kapcsos Tamás kiszállt mellőle az anyósülésről. A nagyatádi pilótának szerencsére most nem kellett az utolsó pillanatig várnia a segítségre: a június 12-15-ei Székesfehérvár Rallyen Szemmelroth Anetta foglalja majd el a jobb1-es ülést a Suzuki Swiftben. Merencsicsék elsődleges célja egyelőre csak annyi, hogy el tudjanak indulni a Historic Bajnokság harmadik fordulóján, s ha ez már megvan, akkor szeretnék a leintésig hajtani a versenygépet.

Merencsics Árpád: Székesfehérvárról csak jó emlékeim vannak: tavaly egészen jó időket autóztunk az ottani bajnoki fordulón, és rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtam a rendezéssel kapcsolatban is. Kíváncsian várom, hogy idén hogyan alakul majd a sorsunk ezen a viadalon. Bízom benne, hogy nem lesz megoldhatatlan feladat számomra ez a futam sem, habár a mezőny most is elég erősnek ígérkezik.
Az autó felkészítése során néhány kisebb problémába ütköztünk: a Miskolcon tönkrement váltó revíziója a hét elejére készült csak el, de szerencsére időben be tudtuk szerelni a kocsiba és már ki is tudtam próbálni. Emellett ismét új navigátor után kellett néznem, miután Kapcsos Tomival egyelőre nem tudjuk tovább folytatni a közös munkát. A Fehérvár Rallyen Szemmelroth Anetta foglalja majd el a jobb1-et a Suzukiban.
Az elsődleges célom ezek után egyelőre csak annyi, hogy el tudjunk rajtolni, s ha ez megvan, akkor pedig szeretném a leintésig hajtani a versenygépünket.

Szemmelroth Anetta: Korábban is láttam már, hogy Árpi gyakran navigátorhiánnyal küszködött, de a mostani verseny előtt egy közös ismerősünk összehozott bennünket, s így együtt vágunk neki a Székesfehérvár Rallyenak. Először 2009-ben ültem be versenyautóba diktálni az itinert, s szerencsére több pilóta mellett is megfordultam eddigi pályafutásom alatt, akiktől nagyon sokat tanultam. Bízom benne, hogy a tapasztalataimmal segíteni tudom majd Árpit.

Személy szerint az elsődleges célom az lenne, hogy helytálljak ezen a futamon, hiszen már két is eltelt azóta, hogy utoljára rajthoz álltam egy viadalon. Jó lenne visszarázódni a rallys közegbe, mert nagyon hiányzik. A sofőrömről azt hallottam, hogy nagyon ügyes, s habár személyesen még nem találkoztunk, első benyomásra nagyon szimpatikus, így biztos vagyok benne, hogy jó hangulatú hétvégénk lesz. Ha pedig ez megvan, akkor arra is nagyobb esélyünk lehet, hogy egy jó eredményt is bezsebeljünk. Én mindenesetre azon fogok dolgozni, hogy a legjobban kiszolgáljam Árpit és hozzásegítsem a futam sikeres abszolválásához.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Büttner & Co, Komplex, Kori ’96 Kft., Nyilas GSM Kft., Somogy Lift Kft., Agrivál Kft., Bionvell, MOST Médiacsoport, RádióMost, Zsirai Pincészet, Evolution, Innovitas, Cortesia Group, V4 Transport, Sigillanda, Kyocera, Excel IT, The Body Shop, Merencsics Autó Kft., Gazda Trans Kft.

Solid Racing Team

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 08. 11:17, szombat | Sport

Korda Racing már a Rallycrossban is

A rallysport, a motoros enduro és a motocross szakágak mellett az idei versenyszezonban a rallycross szakágban is saját csapatot indít a Korda Racing, három fiatal versenyzővel a magyar bajnoki futamokon.

2021. Május 06. 17:09, csütörtök | Sport

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a mai autósportban a fiatal versenyző a GRT idei második versenyére a legendás Monza-i pályán.

2021. Május 01. 13:57, szombat | Sport

Monzában folytatja a Gender Racing

A Hungaroringen megrendezett évadnyitót követően az olasz Forma1 GP futamnak otthont adó legendás versenypályán száll harcba a csapat Monzában az osztrák Drexler Formel Cup és a Topjet F2000 Italian Trophy mezőnyében.

2021. Április 30. 12:59, péntek | Sport

Jól éreztük magunkat a versenyen, amíg mentünk!

Kronome Ákosék jól kezdték a Boldogkő ralit, de a technika ördöge közbeszólt.