Városlista
2021. december 1, szerda - Elza

Hírek

2012. Április 19. 13:45, csütörtök | Bulvár
Forrás: Blikk-információ

Börtönbe vitték Damut!

Börtönbe vitték Damut!

Pszichiátriáról, bilincsben szállították a Nagy Ignác utcai börtönbe a színészt. Damu Roland önként nem jelentkezett a rendőrségen, ezért volt szükség a kényszerre.

A bíróság még márciusban a lakhelyelhagyási-tilalmat szabott ki a színészre, aki közben többszöri pánikrohamai miatt orvosi kezelésre szorult. Hetekig volt kórházban, ahová szívinfarktus gyanújával szállították be. Állapota romlani kezdett és a még a húsvéti ünnepekre, gyógyszeres kezelés mellett sem merték az orvosok kiengedni.

További részletek a Blikk.hu -n.

Címkék: Damu Roland

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 30. 10:24, kedd | Bulvár

Magyarország és a világűr címmel jelent meg kötet a magyar űrkutatásról

A magyar űrkutatás és űrtevékenység több évtizedes múltját és jelenét mutatja be a Magyarország és a világűr című kötet, amely több mint hetven szakértő anyaga alapján készült.

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.

2021. November 26. 08:49, péntek | Bulvár

Rekordot döntött Taylor Swift tízperces száma

Taylor Swift All Too Well című tízperces száma megdöntötte a Billboard százas toplistájának csúcsára feljutó leghosszabb dal rekordját - írta meg a New Musical Express brit zenei szaklap online kiadása.