Városlista
2022. január 22, szombat - Vince

Hírek

2012. Március 15. 14:15, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Kiskegyed

Bochkor Gábor időnként teljesen kikapcsol

Bochkor Gábor időnként teljesen kikapcsol

Negyvenéves koráig igazi nőcsábász volt. Ám amikor Bochkor Gábor összejött Várkonyi Andreával és kislányuk született, a népszerű rádiós megváltozott, az ötödik X felé közeledve mintaapa lett.

- Jól csináltam, hogy nem huszonévesen állapodtam meg, rendesen kiéltem magam, sokat buliztam, csajoztam. Megöregedtem, nekem már nem kell a kísértés. Persze az ember egész életében az örömöket keresi, de én most ezt az apaszerepben találom meg. Nekem igazából a család a feltöltődés. Ha el tudunk menni egy hétvégére egy wellness-szállodába, az teljesen kikapcsol, de az is, ha egy órát basszusgitározhatok magamban. Imádok főzni, gyakran szoktam vacsorával várni Andit. Már nem nagyon szeretek otthonról eljárkálni - mondja a népszerű műsorvezető, aki a Kiskegyednek arra a kérdésére, hogy miért pont Várkonyi Andrea lett az a nő, akit választott, Bochkor Gábor a következőket válaszolja:

- Nem praktikázott, hogy behálózzon. Mást jelent nekem, amióta a gyerekem anyja, de ugyanakkor nőként is izgalmas maradt. Nem hagyta el magát a szülés után, nem hízott meg, nem látom melegítőben éjszaka kolbászt majszolni. Jól választottuk ki egymást.

Kiskegyed / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.

2022. Január 20. 12:05, csütörtök | Bulvár

Férget neveztek el Jeff Daniels színészről

Jeff Daniels amerikai színészről neveztek el egy pókölő élősködőt amerikai tudósok - írta a The Guardian online kiadása.

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.

2022. Január 19. 18:01, szerda | Bulvár

Daniel Radcliffe alakítja a zenés paródiáiról híres Weird Al Yankovicot

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot.