Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Szeptember 30. 11:16, kedd | Helyi
Forrás: http://www.bicskemuvhaz.hu

Bicskei Dumaszínház

Bicskei Dumaszínház

Bicskei Dumaszínház sorozat indul a BEMKK Petőfi Művelődési Központban több neves stand-up humorista vendégszereplésével.

A három előadásból álló sorozat kéthavonta egyszer, péntek esténként kerül megrendezésre.

A bérletek októbertől vásárolhatók a művelődési központban, a szabad helyekre az előadások előtt szólójegy váltható:

A „Bicskei Dumaszínház” programja

2014. november 21. - David Hasselhoff beájulna - Csenki Attila és Benk Dénes közös estje

A két jó barát, Csenki Attila és Benk Dénes közös estje a meglepetések tárháza. Stand-up comedy önállóan, párban, vetítéssel, improvizációval, beszólogatással, odaszólogatással, „csenkizmussal”, David Hasselhoffal. Dénes és Attila mindent megtesz azért, hogy elhódítsa a másik közönségét (is). Barátságuk stabil, műsoruk kiforrott, gondolkodásul viszont teljesen elborult, így minden körülmények között jól szórakozik majd, aki megnézi őket.

2015. január 16. - Szentes, végállomás - Badár Sándor önálló estje

Látogassanak velem Szentesre. Tegyünk egy nagy kört. Mivel ebben a városban volt az ország egyik első dízelmozdony garázsa, óriási teher- és személyforgalom kezdődött. Ez a folyamat sajnos az utolsó ismert vasutas, Badár Sándor távozásával megszakadt. Áldásos tevékenységét ma már csak egy emléktábla őrzi, amely 1992 okt. 17.-e óta van kinn: " A makói gyors technikai okok miatt 30 percet késik."

2015. március 20. - Akciós medve - Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje

Az előadásban együgyű turisták örökbe fogadnak egy medvét. Megtudjuk, hogyan kell kezelni vállalaton belül a konfliktusokat, kiderül, kicsoda a világ activity bajnoka. Két óra humor – amit jobb látni, mint beszélni róla. Az előadás végén kisorsolásra kerül egy barnamedve.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.