Városlista
2021. május 10, hétfő - Ármin

Hírek

2016. Szeptember 02. 11:47, péntek | Sport

Benzingőzt vinni ismét a tüdőbe!

Benzingőzt vinni ismét a tüdőbe!

Interjú Nedecki László autóversenyzővel, az Integra Borsodnádasd Rally előtt.

Jó pár hónap kihagyás után ülsz ismét hőn szeretett VFTS Ladádba. Mi miatt sem láthattunk csapatni a versenypályákon mostanában!
- Motor hibával küszködünk sajnos az új motor még mindig nem készült el. Nagy fokú beruházásba kezdtem a cégemnél ami minden időmet leköti és nem tudtam elszakadni.

Ózdi születésűként kell-e egyáltalán itiner számodra a versenyen, hisz becsukott szemmel is végig találsz már ugye?
- Ezt a pályaszakaszt nap mint nap használom, hiszen ezen az útvonalon járok melóba. Nagyon jól fel lett újítva biztos, hogy élvezhető jó verseny lesz. Természetesen itiner nélkül azért nem indulunk el.

Életre halálra fogsz menni a navigátoroddal Gézával, vagy a nézőket is ki fogod szolgálni, úgy "Vadkutyásan"?
- Élvezni akarom a versenyt, az autót, nem az eredménnyel foglalkozni, csak végre egy igazán jót autózni. A navigátor az egyik szerelőm lesz, a nézőknek való autózást sajnos már tavaly sem engedték, és nem szeretnék a rendezőségnek ezzel gondot okozni. (azért a kutyák néha el fognak szabadulni)

Hatszor mentek fel a szakaszra majd. Háromszor Borsdonádasd, háromszor Balaton irányába. Mennyire lesz kihordásos vajon a pálya hat gyors után?
- Mivel az útpadka zúzott kővel van felszórva biztos, hogy lesz a pályán bőven kihordás. (Reméljük, hogy a nézők nem fogják feleslegesen kiszórni), ami balesetveszélyes odafigyelős lesz.

Végszónak, mi is a célotok ezen a versenyen?
- Egy jót autózni szórakozni, egy kis benzingőzt vinni ismét a tüdőbe.
Mivel az új motor csak ezután a verseny után készül el, sajnos tesztversenynek nem tudjuk használni így Kassa kimarad de készülünk Pécsre és ÓZD-ra.

Támogatóink segítségét köszönjük!
Fram-Corr Kft., Incorr-Metal Kft., Kék kereszt Kisállatklinika "Lódoki", Tomi-dekor, Elek-dekor, Lonax, Gyöngyösi Gumiszervíz, Kazinc Gumi Bt. "Szaniszló Tibor",Vadkutya család, Vadkutya Rally Team

Címkék: rally

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 08. 11:17, szombat | Sport

Korda Racing már a Rallycrossban is

A rallysport, a motoros enduro és a motocross szakágak mellett az idei versenyszezonban a rallycross szakágban is saját csapatot indít a Korda Racing, három fiatal versenyzővel a magyar bajnoki futamokon.

2021. Május 06. 17:09, csütörtök | Sport

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a mai autósportban a fiatal versenyző a GRT idei második versenyére a legendás Monza-i pályán.

2021. Május 01. 13:57, szombat | Sport

Monzában folytatja a Gender Racing

A Hungaroringen megrendezett évadnyitót követően az olasz Forma1 GP futamnak otthont adó legendás versenypályán száll harcba a csapat Monzában az osztrák Drexler Formel Cup és a Topjet F2000 Italian Trophy mezőnyében.

2021. Április 30. 12:59, péntek | Sport

Jól éreztük magunkat a versenyen, amíg mentünk!

Kronome Ákosék jól kezdték a Boldogkő ralit, de a technika ördöge közbeszólt.