Városlista
2021. június 17, csütörtök - Laura

Hírek

2013. Május 10. 15:42, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Balogh Edina a fájdalmakra már nem is emlékszik, hisz itt van Noel!

Balogh Edina a fájdalmakra már nem is emlékszik, hisz itt van Noel!

A boldogság mindent felülír.

Beteljesült a boldogsága Balogh Edinának, a Barátok közt színésznőjének és párjának, Som Krisztiánnak: megszületett első közös gyermekük, Noel. A baba 3160 grammal és 54 centivel látta meg a napvilágot.

– A várandós hónapok alatt remekül éreztem magam, így cseppet sem féltem a szüléstől. Valahogy természetes volt számomra, hogy minden zökkenőmentes lesz. Azt azért nem mondom, hogy nem is izgultam, de inkább örömteli várakozásnak nevezném, hiszen Krisztiánnal már türelmetlenül vártuk, hogy a karjainkban tarthassuk a kisfiunkat – kezdte a hot! magazinnak Edina, akit reggel kellett kórházba szállítani.

– Hajnalban elfolyt a magzatvizem, de eleinte magamnak sem mertem bevallani. Persze azonnal szóltam a férjemnek, mégis időnek kellett eltelnie, mire felfogtuk, hogy elindult a szülés. Vicces volt, mert ahogy közeledtünk a kórház felé, egyre nyugodtabb lettem. Odakint csiripeltek a madarak, minden olyan tökéletes volt! Elfoglaltuk a szobánkat, majd megvizsgáltak és onnantól kezdve egyre erősebbek lettek a fájásaim. Krisztián ezalatt masszírozta a derekamat, ami elmondhatatlanul nagy segítség volt – folytatta Edina, majd férje vette át a szót.

– Lehetőség volt arra is, hogy zenét hallgassunk a szülőszobában. A kisfiunk csodás dallamok kíséretében jött világra, első gyermek lévén viszonylag hamar, Edina ugyanis délben már túl volt a nehezén – tette hozzá Krisztián. A boldog anyukának azonban nehezen telt a szülés utáni első éjszaka.

– Ahogy a fájdalmak egyre erősebbek lettek, beadtam a derekam, és kértem érzéstelenítőt. Épp annyit kaptam belőle, hogy a görcsök alatt kitartson, mire a kitolási szakaszhoz érkeztem, már ismét éreztem mindent, de ezt így is akartam. A szülés utáni éjszaka, amikor a fájdalomtól nem tudtam aludni, azon gondolkodtam, hogy a nők miért nem mesélik el részletesen a szülést – úgy értem: minden gyötrő fájdalmával együtt. Másnap jöttem rá a válaszra. Akkor, amikor már nálam is minden a feledés homályába veszett, egyetlen éjszaka telt csak el, de én egyedül a gyönyörű, egészséges kisfiunkra tudtam gondolni. Boldog voltam, és eszembe sem jutottak a fájdalmaim – mesélte Edina.

Címkék: balogh edina

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 13. 08:44, vasárnap | Bulvár

Egy vagyont ajánlott fel a sztárbokszoló a nyomravezetőknek

Kirabolták Floyd Mayweather Jr., a profi boksz élő amerikai legendája egyik házát Las Vegasban.

2021. Június 12. 10:07, szombat | Bulvár

Hunyorgó óriáscsillagot fedeztek fel a Tejútrendszer központjában

A Nap tömegénél százszor nagyobb, hunyorgó óriáscsillagot talált a tejútrendszer központjában egy nemzetközi csillagászcsoport.

2021. Június 11. 17:09, péntek | Bulvár

Kiszámolták, hogy mekkora a súlya az aktív koronavírusoknak

Az aktív koronavírusok globális összsúlyát kalkulálták ki az izraeli Weizmann Tudományosa Intézet és a Kaliforniai Műszaki Egyetem (Caltech) kutatói: eredményeik szerint ez a szám 0,1 és 10 kilogramm között van.

2021. Június 07. 06:00, hétfő | Bulvár

Mátészalkára látogatott Jamie Lee Curtis színésznő

Mátészalkára látogatott vasárnap Jamie Lee Curtis színésznő, Tony Curtis lánya.