Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Február 27. 10:35, vasárnap | Helyi
Forrás: www.meggyesek.hu

Az Érdi Lap folytatja (2010.02.25.)

Az Érdi Lap folytatja (2010.02.25.)

Mi kérünk elnézést, kedves Éva, így ismeretlenül is!

Mi kérünk elnézést, kedves Éva, így ismeretlenül is!


Pásztor Éva egy egyszerű érdi polgár. Semmi köze a pártokhoz, semmi köze a Fideszhez, Mszp-hez, de még a meggyesekhez sem. Nyílt levelet küldött a fent nevezett laphoz.Egyszerű polgárként írta meg levelét. Elutasítja az É.L. címkézéseit és tudatja, hogy sok érdi polgár volt ott, nem csak a pártok. Miért is nem tudják ezt elképzelni? Közli a nyilvánossággal, hogy elhallgatták azt az 1274 aláírást, amelyet ő gyűjtött, egyszerű polgárként az adó ellen, elhallgatták a többit is. Ki érti ezt?-kérdezi.

A durvaságnak a netovábbja, Pásztor Éva és polgárok lebecsülése és megalázása az alatta levő cikkben, amely az azt állítja, hogy megtévesztették a polgárokat. Javasoljuk az É.L.-nak végezzen kis közvélemény-kutatást, tudják-e a polgárok, mit írtak alá. Meg fog lepődni, - tudják! Meglepődni akkor fog, ha nem tudatosan ferdít, ezen pedig mi lepődnénk meg! Ami pozitívuma ennek a résznek, hogy akaratlanul ugyan, de elismeri a sok, elhallgatott aláírás beérkeztét.
Annyira sértő számukra az ellenzéki álláspont, hogy fel kívánják jelenteni azt, aki bizonyos szórólapokat, hirdetéseket megjelentetett.

Adatvédelmileg aggályos adatokat jelentet meg az Érdi Lap
Az már felettébb meglepő, hogy a lap firkászai olvasgathatják az íveket. Nézegethetik az aláírókat, neveket írogathatnak ki az ívekről, sőt azt is tudják, mi van az ívek láblécében, fejlécében. Kérjük jogászainkat, tegyék meg e szemérmetlen, jogosulatlan adatkezelés, a személyiségi jogok megsértése ellen a lépéseket! Most már van bizonyíték!

Aradszki Andrást tanítgatják a jogra
" A többi innentől szót sem érdemel" - jelenti ki a lap. Az előzmények olvasatában ez az Aradszki András által említett nyugdíjasokat, nehéz helyzetben levő vállalkozókat és szegényeket jelenti, akiket felettébb megterhel az adó.Köszönet a lapnak, hogy megerősítette véleményünket, hogy a szociális problémák és az adórendelet más anomáliái nem érdeklik azokat, akiknek szócsöve ez a lap.

Belerúgnak Aradszki családba
Azt már felesleges is említenünk, hogy belerúg Aradszki Andrásba a Fidesz-Kdnp helyi országgyűlési képviselőjébe, akit közel 20 000 érdi polgár választott meg.Amivel szennyesedik a stílus, az a család bevonása ismét. Gondolhatjuk, majd A.A. lányai is sorra kerülnek nemsokára.Ízlések és ficamok...

Segesdi János újra csúsztat (3.oldal É.L.)
Aki csúsztat, nem mond igazat. Megrója a levelezőket. Tény viszont, hogy Aradszki András már azután hozta nyilvánosságra belső használatú levelét, amikor a Fidesz honlapján megjelent a valótlanságokat tartalmazó válasz, sőt információink szerint a Fidesz tagság levélben is megkapta postaládájába T. Mészáros válaszlevelét. Segesdi mélyen sajnálja ezek után, hogy nem belül oldják meg a nézeteltéréseket. Ez azért már egy nagy logikai bukfenc lehetne, de maradjunk a csúsztatásnál.
Ezek után és az előző oldal rugdosásai után már csak a gyomrunk kavarog a szövetségi politika emlegetésétől...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére