Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Február 02. 12:19, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Az M3-as autópályán segítettek a rendőrök

Az M3-as autópályán segítettek a rendőrök

Egy műszaki hibás kisbusz vesztegelt a leállósávban. A hajdú-bihari rendőrök segítettek a sofőrnek egy közeli pihenőbe tolni a járművet.

A Hajdúböszörményi Autópálya Alosztály járőrei 2020. január 31-én 10 óra körül az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán ellenőrizték az autósokat. A rendőrök haladásuk során arra lettek figyelmesek, hogy a Hajdúnánási lehajtónál egy kisbusz a leállósávban vesztegel. Az egyenruhások megálltak az autó mögött és bekapcsolták a szolgálati gépkocsi megkülönböztető fényjelzését. A bajba jutott jármű vezetője elmondta a járőröknek, hogy a kisbusznak valamilyen műszaki hibája lett, és nem tudnak továbbmenni. A rendőrök egy esetleges baleset elkerülése miatt, azonnal segítettek a gépjárművet egy közeli pihenőbe tolni, így a busz sofőrje és utasai biztonságban tudták megvárni a további segítséget - közölte a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.