Városlista
2022. január 25, kedd - Pál

Hírek

2020. November 04. 06:31, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mti

Az adóhatóság személyi állományának jogállásáról tart vitát a parlament

Az adóhatóság személyi állományának jogállásáról tart vitát a parlament

Az Országgyűlés szerdán tárgyal a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) személyi állományának jogállásáról szóló kormányzati törvényjavaslatról.

A Ház aktuális ülésének harmadik napja reggel 9 órakor a november 4-i gyásznapra történő emlékezéssel kezdődik, ami után az alapvető jogok biztosának és helyetteseinek tavalyi tevékenységéről szóló beszámolóról tartanak általános vitát.

A képviselők ezt követően tárgyalnak a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 2021-es egységes költségvetéséről. Ezt követően kerül terítékre a NAV személyi állományát érintő előterjesztés tárgyalása.

A parlament csütörtökön folytatja ülését, amely november 9-én, hétfőn ér véget.

Címkék: parlament, vita

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 25. 18:02, kedd | Belföld

Vádat emeltek egy drog hatása alatt vezető 16 évessel szemben

Vádat emeltek egy 16 éves fiúval szemben, aki évek óta vezet személygépkocsit vezetői engedély nélkül, egyik utolsó ellenőrzése során pedig kiderült, kábítószert is fogyasztott, mielőtt a volán mögé ült

2022. Január 25. 16:01, kedd | Belföld

Tavaly a negyedik negyedévben 1441 forint volt a fizikai dolgozók átlagos órabére

A fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére 1441 forint volt tavaly a negyedik negyedévben, ez 9 százalékos növekedés az előző év azonos időszakában mért 1322 forinthoz képest

2022. Január 25. 14:02, kedd | Belföld

Online ügyintézést vezettek be a pénzügyi békéltetőnél

Januártól ügyfélkapus azonosítással egyszerűen, vírusbiztosan adhatják be az ügyfelek kérelmeiket a Magyar Nemzeti Bankon (MNB) belül működő Pénzügyi Békéltető Testülethez (PBT).

2022. Január 25. 10:06, kedd | Belföld

Karácsonyfa miatt tűz ütött ki egy zalaegerszegi társasházban

Kigyulladt egy karácsonyfa hétfőn késő este egy társasházi lakásban Zalaegerszegen, az épület lakóinak egy részét kimenekítették a tűzoltók - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.