Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Augusztus 10. 18:06, kedd | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Augusztus 22-ig válthatják be cirkuszjegyeiket a kitűnő tanulók

Augusztus 22-ig válthatják be cirkuszjegyeiket a kitűnő tanulók

Augusztus 22-ig válthatják be az általános iskolások a Fővárosi Nagycirkuszban a Kitűnő tanulók programban kapott jegyüket; a megnövekedett látogatószámot az intézmény megkettőzött előadásokkal igyekszik kiszolgálni.

A pandémiás helyzetet követően az elsők között nyitott a Fővárosi Nagycirkusz, amely a kezdeti pár nap óvatossága után hónapok óta teltházzal működik - emlékeztet az intézmény által az MTI-hez kedden eljuttatott közlemény.

A Fővárosi Nagycirkusz a látogatói igények kiszolgálása érdekében megkettőzte előadásainak számát, majd újabb játszónapokat illesztett a játékrendbe. Ennek értelmében csütörtökön egy előadással, pénteken, szombaton és vasárnap dupla előadásokkal várják a közönséget.

Erre azért is volt szükség, mert a Kitűnő tanulók ajándékprogramban több ezer gyerek még nem látta az augusztus 22-én véget érő Dinasztiák című előadássorozatot - áll a közleményben.

Mint a Fővárosi Nagycirkusz kiemelte, a február óta futó produkció Európában egyedülálló módon gondoskodott a magyar artistaművészekről: négy különböző show porondra állításával több mint 100 magyar művésznek adott munkát és próbalehetőséget a járványidőszak alatt, majd azt követően is.

Szeptemberben és októberben a társművészetek költöznek a Fővárosi Nagycirkuszba, ahol öt meghívott sztárprodukció gondoskodik a klasszikus zene, a táncművészet, a színház és a cirkuszművészet együttműködésének bemutatásáról. Október közepétől december végéig pedig ismét klasszikus cirkuszi előadások várják a közönséget - közölte a Fővárosi Nagycirkusz.

Címkék: cirkusz, jegy, kitűnő, tanuló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.