Városlista
2021. június 17, csütörtök - Laura

Hírek

2015. Június 22. 14:46, hétfő | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Anya-lánya nap a magyar Afrikában

Anya-lánya nap a magyar Afrikában

Volt kitől örökölnie szépségét Kiss Ramónának. A Barátok közt Zsófiáját alakító színésznő édesanyját többször nézik Rami nővérének, mint anyukájának.

Éva Veszprémben él, de többször fordul meg Ramónánál Budapesten, olyankor igazi csajos programokat szerveznek nagyobbik lányával, akit hazai ízekkel is számtalanszor meglepi.

„Anyukám mindig úgy nevelt minket a húgommal, hogy bármikor barátnőként fordulhassunk hozzá. 18 éves volt, amikor én születtem. Apukámmal nagyon szerelmesek voltak egymásba és a kicsi lányuk ezt a szerelmet megerősítette. Hajthatatlanok voltak, így érkeztem az életükbe – meséli mosolyogva a szőke szépség szülei kapcsolatának kezdeteiről. A harmonikus házasság már 30 éve tart. Azóta megszületett Ramóna kishúga, Debóra is, aki már 20 éves de úgy érzi, két anyukája van, mert Éván kívül nővére Ramóna is óvja mindentől.

Kiss Ramóna édesanyja eddig kerülte a nyilvánosságot és nagyon ritkán szerepelt közös fotókon híressé vált lányával. Elmondása szerint ő inkább a stabil hátteret biztosította a szárnyát bontogató gyermekének. Most viszont Ramóna köszönte meg a sok-sok gondoskodást és egy anya-lánya nappal kedveskedett szeretetett édesanyjának a felsőtárkányi afrikai hotelben.

„A forgatásaim miatt nem tudtunk hosszabb időre elszabadulni, anyukám is csak pár napra érkezett hozzám Pestre, ahol egy merész ötlettől vezérelve autóba ültünk és meg sem álltunk a magyar Afrikáig – mosolyog. – Mindketten imádunk kirándulni és új tájakat felfedezni, ezért örömmel vetettük bele magunkat az erdei hotelbe, ahol azon túl, hogy a barlangfürdőben nagyot csobbantunk, még a szálloda látványkonyhájába is beengedtek minket.”

„Szeretek főzni és ezt a lányaim is örökölték. Ramóna hamar önellátó lett és szívesen sürög-forog a konyhában. – veszi át a szót Éva – a szállodában is ő volt az, aki mindent tudni szeretett volna az afrikai ételekről, én pedig asszisztáltam neki és finom vacsorát készítettünk, amit még a séf úr is megdicsért.”- mosolyog.

Az anya-lánya napon rengeteg dicséretet zsebelt be a két hölgy. A barlangfürdőn kívül a bambusz masszázst is kipróbálták valamint hosszú perceket töltöttek el az aroma kunyhóban, ahol türelmetlenül várták, hogy elforduló dézsából víz folyjék a gyógynövényekre. A kellemes illat és a relaxáció feltöltötte mindkettőjüket!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 13. 08:44, vasárnap | Bulvár

Egy vagyont ajánlott fel a sztárbokszoló a nyomravezetőknek

Kirabolták Floyd Mayweather Jr., a profi boksz élő amerikai legendája egyik házát Las Vegasban.

2021. Június 12. 10:07, szombat | Bulvár

Hunyorgó óriáscsillagot fedeztek fel a Tejútrendszer központjában

A Nap tömegénél százszor nagyobb, hunyorgó óriáscsillagot talált a tejútrendszer központjában egy nemzetközi csillagászcsoport.

2021. Június 11. 17:09, péntek | Bulvár

Kiszámolták, hogy mekkora a súlya az aktív koronavírusoknak

Az aktív koronavírusok globális összsúlyát kalkulálták ki az izraeli Weizmann Tudományosa Intézet és a Kaliforniai Műszaki Egyetem (Caltech) kutatói: eredményeik szerint ez a szám 0,1 és 10 kilogramm között van.

2021. Június 07. 06:00, hétfő | Bulvár

Mátészalkára látogatott Jamie Lee Curtis színésznő

Mátészalkára látogatott vasárnap Jamie Lee Curtis színésznő, Tony Curtis lánya.