Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Február 05. 14:55, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Amikor a 12 éves felfedezett tehetségeket szemléz...

Amikor a 12 éves felfedezett tehetségeket szemléz...

Patai Annácska még csak 12 éves, de már most határozottan megvetette lábát a hazai zenei élet palettáján, és a jelek szerint mindent el is követ, hogy meghatározó tényező maradjon.

A napokban ugyanis elkészült második saját dala is, amelyhez rövidesen klipet is forgat. Anna a munkálatokhoz rajongói segítségét is kéri. Táncosokat keres, akiket Király Viktorral és barátnőjével válogat majd be a produkcióba.

- Az új dalomat már felénekeltem, és hamarosan teljesen elkészülünk vele. Éppen ezért felhívást intéztem a Facebook-oldalamon, valamint a Megasztár hivatalos oldalán is azokhoz a korombeli csajszikhoz és srácokhoz, akik kedvelnek engem, hogy jöjjenek el egy válogatóra és mutassák meg tánctudásukat. A döntésben segít majd nekem Király Viktor és barátnője is, így biztos, hogy a legjobbak kerülnek majd be a készülő klipembe - mesélte az Új Ásznak boldogan Patai Anna.

Címkék: megasztár, Patai Anna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.