Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2015. Szeptember 10. 07:53, csütörtök | Sport
Forrás: MTI

Általa vezetett vízilabdameccsekre fogadott egy magyar bíró

Általa vezetett vízilabdameccsekre fogadott egy magyar bíró

Több alkalommal is az általa vezetett vízilabdameccsekre fogadott az előző idényben Horváth Csaba.

A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) szerdán honlapján tudatta, júliusban jelzést kapott a Szerencsejáték Zrt.-től arról, hogy az egyik élvonalbeli játékvezető több általa vezetett mérkőzésre is fogadásokat kötött.

A hasonló esetek kiküszöbölése érdekében az MVLSZ és a Szerencsejáték Zrt. együttműködési megállapodást írt alá, amit a szövetség a versenykiírásban is rögzített: "A férfi és női ob I-es bajnokságban, valamint a Magyar Kupa mérkőzésein bármely hivatalos funkcióban - játékos, klubvezető, edző, közreműködő személyek - csak olyan személy vehet részt, aki a szövetséghez aláírva eljuttatta a Szerencsejáték Zrt. által elkészített Hozzájárulási nyilatkozatot, egyben vállalja a nyilatkozatban meghatározottak maradéktalan betartását."

Az ob I-ben közreműködő játékvezetők vasárnap aláírták a fent előírt nyilatkozatot, amelyben hozzájárultak adataik kiadásához. A Szerencsejáték Zrt. ennek birtokában megnevezte az érintett játékvezetőt: Horváth Csaba kilenc alkalommal kötött fogadást az általa a 2014/15-ös szezonban vezetett mérkőzésre.

Az MVLSZ versenyirodája a játékvezetői bizottság egyetértésével fegyelmi eljárás indítását kezdeményezte Horváth Csaba ellen.

Címkék: fogadás, vízilabda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.