Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Július 24. 09:50, csütörtök | Bulvár
Forrás: Red Lemon Media

Agybajt kapnak a magyarok az Agymenők sztárjától, Barney-val viszont randiznának

Agybajt kapnak a magyarok az Agymenők sztárjától, Barney-val viszont randiznának

Agybajt kapnak a magyarok az Agymenők sztárjától. Barney-val ellenben szívesen randiznánk – felmérés készült a sorozatkarakterekről.

Elkészült Magyarország nagy vígjátéksorozat-tesztje. A Comedy Central saját felmérésében arra kereste a választ, hogyan viszonyulnak a hazai nézők a legismertebb szitkom karakterekhez. Kiderült, hogy a magyarok Sheldon Coopert, az Agymenők főszereplőjét tartják a legidegesítőbbnek, míg az Így jártam anyátokkal Barney-jával szívesen lógnának, sőt zokszó nélkül mennének vele randira, hiába a legendás Cseltár.

A magyar humorcsatorna kérdőívét több mint 3000 fő töltötte ki - az Így neveld a faterod, a Ne bízz a ribiben!, az Agymenők, a Family Guy és a többi neves szitkom karakterei vetélkedtek a nézők kegyeiért. Meglepő, hogy az egyik legsikeresebb sorozat húzóarca, Sheldon Cooper a válaszadók 32%-át kifejezetten irritálja. Bobnak, a hamburgeresnek is hiába van impozáns kefebajsza, 27%-kal ő lett a második legidegesítőbb. A hirtelen kultikussá vált anti-James Bond, vagyis Archer a harmadik helyen végzett, mert hiába a féktelen fegyvermániája és alkoholizálása, a Comedy Central nézői szemében ő egy öltönyös csecsemő, aki az anyjától is berezel.

Kiderült az is, hogy a magyar szitkom rajongók kivel és mivel töltenék szabadidejüket. A válaszolók fele Barney Stinsonnal menne el lézerharcolni, Stewie-val, a Family Guy világuralomra törő csecsemőjével a 3000 kitöltő közül 510 ugrana el egy kis időutazásra. Édesapja, Peter Griffin sem maradhatott ki a szórásból, 14% vele töltené az időt, no és a sört. A kitöltők nem törték magukat, hogy Rajesh Koothrappalival az oldalukon indulhassanak szoknyavadászatra, sőt, a Ted Mosby vezette épülettörténeti séta sem volt túl megnyerő.

A rajongók vonzódására is kíváncsi volt a Comedy Central. Hogy kivel randizna a kedves rajongó? Magas fölényben, a kitöltők több mint egyharmada Penny-t, az Agymenők szőkéjét vinnék táncba, ahogy Barney-t is sokan, szám szerint 870 kitöltő gyűrné maga alá. A People magazin top 50 szexi pasija közé sorolt James Van Der Beek, a Ne bízz a ribiben! sztárja csak 7%-ot kapott magyar rajongóktól.

A viselhetetlen Sheldon Cooper, a közönségkedvenc Barney Stinson és a szuper szőke, de annál szexibb Penny kalandjait a Comedy Centralon futó sorozatokban követheti nyomon. Le ne maradjon!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára