Városlista
2021. június 17, csütörtök - Laura

Hírek

2018. Június 10. 11:01, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/ügyészség

Ablakon repült ki a tv Pécsen

Ablakon repült ki a tv Pécsen

Garázdaság vétsége miatt vádat emelt egy pécsi férfi ellen a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség, aki egy családi veszekedés során kidobta az ablakon a tévét az utcára.

A férfi idén tavasszal ittasan ment haza a város egyik társasházában lévő lakásukba, ahol a késő esti órákban veszekedni kezdett az élettársával. A veszekedés során a férfi ordibált, szidalmazta élettársát, és a lakás csaknem összes bútorát összetörte, majd megragadta a szobában lévő tévékészüléket, és azt a csukott ablakon keresztül az utcára dobta. Ez után meg számos edényt, egyéb használati tárgyat, hűtőszekrény-fiókot és élelmiszert is kihajított az utcára.

A kidobott tárgyak a ház melletti járdára estek, ahol senki nem tartózkodott, így szerencsére senki nem sérült meg, és a közelben parkoló autókban sem keletkezett kár.

A férfi erőszakos magatartása ugyanakkor alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, így ez a magatartás garázdaságnak minősül, amiért akár két év szabadságvesztés is kiszabható.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 17. 18:01, csütörtök | Belföld

A hétvégén érkezik az első hőhullám

A hétvégén érkezik az idei első hőhullám - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön a Facebook-oldalán.

2021. Június 17. 15:06, csütörtök | Belföld

Már hat SMA-ban szenvedő gyerek kap állami finanszírozású génterápiás kezelést

Már hat, gerincvelői izomsorvadásban (SMA) szenvedő gyermek számára hagyták jóvá az állami finanszírozású génterápiás kezelést - tájékoztatta a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) szerdán az MTI-t.

2021. Június 17. 13:02, csütörtök | Belföld

Már több mint ötmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett Magyarországra

Eddig több mint ötmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett Magyarországra - tájékoztatta a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. szerdán az MTI-t.

2021. Június 17. 11:07, csütörtök | Belföld

Fegyverrel fenyegetőzött egy férfi a gyöngyösi polgármesteri hivatalban, elfogták

Késsel és pisztollyal felfegyverkezve fenyegetőzött egy férfi a gyöngyösi polgármesteri hivatalban, a rendőrök elfogták - közölte az intézmény sajtóreferense szerdán az MTI-vel.