Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Július 21. 07:33, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

A drogdíler vásárlói is lebuktak

A drogdíler vásárlói is lebuktak

Drogterjesztéssel gyanúsítják azt a férfit, akit kedden fogtak el a rendőrök Ráckeresztúron. A drogdíleren kívül tucatnyi fogyasztóval szemben is eljárást indított a rendőrség.

A 34 éves drogárus elfogását hetekig tartó nyomozás előzte meg. A férfin kedden délelőtt, ráckeresztúri lakásában fogták el a rendőrök. Azzal gyanúsítják, hogy kábítószert árult Ráckeresztúron és környékén. Az elfogáskor megtartott házkutatás során zacskókba csomagolt kábítószert, valamint a drogok csomagolására használt fóliákat találtak és foglaltak le.

A drogdíler elfogásával egy időben tucatnyi vásárlóját is előállították a rendőrök. A ráckeresztúri és ercsiben élő fiatalokat egyelőre tanúként hallgatták ki az ügyben. A drogárusítással gyanúsított férfi kihallgatásán tagadott, azt azonban elismerte, hogy kábítószert rendszeresen fogyaszt.

A nyomozást folytató Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a gyanúsítottat őrizetbe vette. A nyomozás tovább folytatódik az ügyben, várhatóak további előállítások. (rá)

HavariaPress

Címkék: drog

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.