Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Március 16. 19:07, péntek | Belföld
Forrás: mti

A Beatrice összes kedvence fellép a zenekar életműkoncertjén

A Beatrice összes kedvence fellép a zenekar életműkoncertjén

A Beatrice összes kedvence, köztük Pásztor Anna, Varga Miklós és Mező Mihály is fellépnek a zenekar életműkoncertjén április 7-én a Papp László Budapest Sportarénában

- mondta el Nagy Feró, a Beatrice frontember az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

A zenekar fennállásnak negyvenedik évfordulója alkalmából rendezett koncert négy nagy részből fog állni. Régi, de ismert dalokkal kezdenek, majd a Bikini korai számai után lépnek fel a vendégelőadók, ezt követően a legnagyobb Beatrice slágerekkel zárják a koncertet - tette hozzá az énekes.

"Csodálatos érzés, amikor három generáció tombol a színpad előtt" - mondta el az énekes, aki ezért is várja már nagyon a koncertet.

A Beatrice 1969-ben Csuka Mónika vezetésével alakult meg, a zenekarhoz Nagy Feró 1971-ben csatlakozott. A diszkós, funkos időszak után a "Rice" ma ismert rockos, punkos, sanzonos zenéje és arculata 1978-ban alakult ki, akkor lett Nagy Feró "a nemzet csótánya".

Az akkori felállásból Miklóska Lajos (basszusgitár), Gidófalvy Attila (billentyűs hangszerek) és Donászy Tibor (dob, ütőhangszerek) a múltidézésre április 7-én az Aréna színpadára is fellép.

A Beatrice még sohasem játszott a Sportarénában, a hely elődjében, a Budapest Sportcsarnokban is csak egyszer, 1991-ben.

Címkék: Beatrice, koncert, zenekar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.