Városlista
2021. május 14, péntek - Bonifác

Hírek

2012. Február 29. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

A Barátok közt szépsége is megvívta a saját harcát

A Barátok közt szépsége is megvívta a saját harcát

Balogh Edina, a Barátok közt csinos sztárja nem várt sokáig, egy hónap után összeköltözött párjával, Som Krisztián zeneszerzővel.

- Nehogy azt gondolja bárki is, hogy nekünk nem kellett összecsiszolódnunk! Azért is próbálunk sok időt együtt tölteni, és mindent együtt csinálni, hogy gyorsabban megismerjük egymást. Van, amiben nem értünk egyet, de attól még tudunk konfliktusmentesen együtt élni. Nagyon kell szeretni a másikat, hogy elviseld, hogy elviselje a bogarainkat. Mi is megvívtuk a kis harcainkat, és ez így van rendjén. De veszekedés után édes a békülés - mondta a hot! magazinnak a sorozatsztár.

- Sokat kaptunk ettől a kapcsolattól, jó hatással vagyunk egymásra, nem hátráltatjuk a másikat, és ez fontos. A szerelem már nem olyan, mint egy éve - hanem sokkal jobb! Azt mondják, idővel enyhül, de nálunk jobban lángol, mint valaha. Nekünk sosem elég a másikból! - áradozott kapcsolatáról Balogh Edina.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 12. 18:11, szerda | Bulvár

Kiefer Sutherland kémes tévésorozatban játszik

Kiefer Sutherland privát kémet alakít egy új tévésorozatban, amely a Paramount+ streamingszolgáltatására készül.

2021. Május 11. 10:52, kedd | Bulvár

Tom Cruise visszaadja Golden Globe-díjait

Tom Cruise visszaadja Golden Globe-jait, tiltakozásul a díjat odaítélő szervezet tagsága ellen - írta a The Guardian online kiadása.

2021. Május 08. 14:05, szombat | Bulvár

A NASA közzétette marsi helikopterének zümmögő hangját - VIDEÓ

Először vette fel egy idegen bolygón egy űreszköz egy másik különálló űreszköz hangját: a NASA marsjárója két mikrofonjának egyikét használva hallgatta az Ingenuity helikopter negyedik tesztrepülését április 30-án

2021. Május 04. 06:38, kedd | Bulvár

Hamarosan a mozikba kerül Gothár Péter új filmje

Májustól 20-tól vetítik országszerte Gothár Péter Hét kis véletlen című új filmjét, amelyet azonban a budapesti Művész és Toldi moziban, valamint több vidéki filmszínházban már május 13-tól láthat a közönség.