Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Szeptember 03. 14:09, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok

18 éves lány akarta megvesztegetni a rendőröket

18 éves lány akarta megvesztegetni a rendőröket

Büntetését akarta elkerülni az engedély nélkül vezető 18 éves fiatal nő.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság munkatársai szeptember elsején 13 óra 57 perckor Bercel belterületén ellenőriztek egy személykocsival közlekedő 18 éves hatvani lakost. A rendőrök megállapították, hogy a járművezető érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A nő – azért, hogy a büntetést elkerülje – a rendőröknek készpénzt ajánlott fel, amelyet az egyenruhások nem fogadtak el - közölte a rendőrség.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság munkatársai a sofőrt előállították és vele szemben engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak. A rendőrök hivatali vesztgetés bűntett gyanúja miatt az eljárás során keletkezett iratokat az ügyben illetékes Központi Nyomozó Főügyészség részére továbbítják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről