Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Április 11. 18:19, kedd | Belföld
Forrás: mti

13 éves kislánnyal volt szexuális kapcsolata egy isaszegi tanárnak

13 éves kislánnyal volt szexuális kapcsolata egy isaszegi tanárnak

Szexuális visszaélés gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezett egy isaszegi tanárt a Gödöllői Járásbíróság - közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-vel.

Gyugyi Csilla elmondta, hogy a bíróság a Gödöllői Járási Ügyészség indítványára még április 7-én rendelte el egy isaszegi tanár előzetes letartóztatását. Hozzátette, hogy erre azért volt szükség, mert fennállt a sértett vagy a tanúk befolyásolásának lehetősége. A szóvivő az MTI kérdésére megerősítette, hogy a gyanú szerint a tanárnak szexuális kapcsolata volt egy 13 éves tanítványával.

A Blikk értesülése szerint a kislány édesanyja fordult a rendőrséghez, miután a lánya telefonjában a középkorú férfi által küldött kompromittáló üzeneteket és fényképeket talált.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.