Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Július 12. 16:48, péntek | Életmód
Forrás: http://filantropikum.com

10 milliószoros ereje van ma a gondolatoknak!

10 milliószoros ereje van ma a gondolatoknak!

A tibetiek szerint négy ilyen nap van az évben, július 12. pedig az egyik ezek közül.

Ma különösképpen nagy erővel rendelkeznek gondolataink és cselekedeteink, ezért érdemes gyorsan a vágyott, pozitív dolgokra hangolódni. Ezen a napon, minden, amit teszünk, gondolunk 10 000 000 –szoros erővel száll vissza ránk.


Változtassuk meg életünk!
A gondolatainknak teremtő ereje van, ezt tudjuk és tapasztaljuk nap, mint nap. Nemegyszer tapasztaljuk, hogy épp arra gondolunk, hogy bárcsak…., és perceken belül kívánságunk teljesül. És mégis szemlesütve elmegyünk az ilyen dolgok mellett, közben meg azon panaszkodunk, hogy nincs elég pénzünk vagy sok a munka. A hétköznapok is apró csodákból tevődnek össze, csak oda kell figyelnünk rájuk, észrevegyük, és elhiggyük, hogy tényleg tőlünk függ, hogy éppen milyen napunk, évünk, életünk van. Igen, persze ez nehéz, mert a problémákban hajlamosak vagyunk csak a rosszra figyelni, és ilyenkor ne mondja meg senki nekünk, hogy az élet szép is lehetne. Próbáljuk ki, hogy a napi stresszben is megkeressük a legparányibb jót, azt, hogy süt a nap, vagy, hogy van ásványvíz, amiből kortyoljunk egyet, ha órákat kell utazzunk egy páradús közlekedési eszközön, vagy éppen azt értékelni, hogy esik az eső, és nem kell ma paradicsomokat öntözni.

Próbáljunk meg ma hatványozottan arra koncentrálni, hogy mit nem szeretnénk továbbra az életünkben, engedjük el a rossz dolgokat, és a vágyainkat –a legapróbbtól a legnagyobbig – igenis képzeljük el, higgyük el, és teremtsük meg. Örömeinket, mosolygásunkat osztogassuk ma minél több embernek, kapjanak belőle családtagok, barátok, ismerősök, kollégák.

Miért ilyen erős ez a nap?
Ezen a napon 17 órán keresztül egy kékes-vöröses ultraviola (UV) sugár keresztezi a Föld útját, amely a szív csakrával rezonál, ragyog és fluoreszkál. Ez az energianyaláb gyorsabb ütembe szilárdítja meg gondolatainkat: vágyainkkal, gondolatainkkal egészen új irányt is adhatunk ma életünknek. A kulcs időszak időzónától függetlenül 17.10-kor van. Ilyenkor jó, ha lehetőség adódik egy kisebb meditációra, mélyebb befelefordulásra, vagy csak keressünk egy csendes helyet, ahol rövid ideig konkrétan el tudjuk képzelni, hogy mi az, amire vágyunk.

Ebben az évben még az október 26. lesz tízmilliószoros nap!

Vetési Júlia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:55, vasárnap | Életmód

Fonogram-díjátadó: a Zaporozsec, a Carson Coma, Rúzsa Magdi, Pogány Induló és a Góbé is nyert

Mások mellett a Zaporozsec, a Carson Coma, Rúzsa Magdi, Pogány Induló, Saya Noé, a Thy Catafalque és a Góbé is Fonogram-díjat kapott a szombaton a budapesti Barabás Villában tartott eseményen.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 06:43, péntek | Életmód

Denevérvirológiai kutatás kezdődik a Pécsi Tudományegyetemen

Európai denevérekben előforduló vírusok kutatására indított nemzetközi programban vesznek részt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szakemberei - közölte a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-vel.