Városlista
2021. március 1, hétfő - Albin

Képek | Egyéb

Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó

2015-12-17 12:35:28

Nem vagyunk időjósok, így sajnos nem tudjuk megmondani, hogy karácsonykor készíthetünk-e majd hóangyalt a frissen hullott hóban, de az tény, hogy jelenleg nem igazán van szükség a hólapátra. És az előrejelzések alapján ez egy jó darabig még így is marad.

Ezt persze van, aki nem bánja, mi, és még nagyon sokan rajtunk kívül azonban annál inkább, hiszen egy tisztességes télhez, a karácsonyi ünnepi hangulat teljessé tételéhez hozzátartozik a hólepte tájak, utcák, havas háztetők látványa, még akkor is, ha ez némi kellemetlenséget is von maga után. Ráadásul a természetnek is szüksége lenne arra, hogy a hótakaró alatt kissé visszavonuljon.

Így hát addig is, míg legalább némi kis hószállingózás nem csal örömöt az arcunkra, hoztunk néhány elképesztően csodálatos téli életképet, legalábbis azok szemében csodálatosat, akik rajonganak a hófehér, romantikus téli táj látványáért.

Szerző: Juno.hu

Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó
Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó Téli mesevilág a természetben – 22 lenyűgöző fotó