Városlista
2024. február 23, péntek - Alfréd

Képek | Szórakozás

18 hihetetlen képen: Az orosz rendőrség - Galéria

2016-01-22 13:04:12

Miközben a magyar rend őrei szolgálnak és védenek, Dubaiban pedig sokmilliós autócsodákkal kergetőznek, az orosz rendőrök igazán nagyon ………… hogy is mondjam …. oroszok.

Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem a nyolcvanas évek magyar televíziós sorozatai jutnak eszembe. Élükön Lindával, aki piros mopedjén furikázott fel és alá Budapesten és sikítozott orrba-szájba.

Meg a Pityke őrmester, ami mondjuk rajzfilm volt, de a kutyás szirénával a motorján filmtörténelmet írt. Vagy ott van még a Kisváros című sorozat, bár az már a kilencvenes évek és inkább határőrség, de azért ilyesmi arcok szerepeltek ebben is.

Zseniális képek következnek, rekeszizmok felkészültek?

Forrás: bouvet.cafeblog.hu

18 hihetetlen képen: Az orosz rendőrség - Galéria
18 hihetetlen képen: Az orosz rendőrség - Galéria 18 hihetetlen képen: Az orosz rendőrség - Galéria 18 hihetetlen képen: Az orosz rendőrség - Galéria 18 hihetetlen képen: Az orosz rendőrség - Galéria 18 hihetetlen képen: Az orosz rendőrség - Galéria 18 hihetetlen képen: Az orosz rendőrség - Galéria 18 hihetetlen képen: Az orosz rendőrség - Galéria 18 hihetetlen képen: Az orosz rendőrség - Galéria 18 hihetetlen képen: Az orosz rendőrség - Galéria 18 hihetetlen képen: Az orosz rendőrség - Galéria 18 hihetetlen képen: Az orosz rendőrség - Galéria 18 hihetetlen képen: Az orosz rendőrség - Galéria 18 hihetetlen képen: Az orosz rendőrség - Galéria 18 hihetetlen képen: Az orosz rendőrség - Galéria 18 hihetetlen képen: Az orosz rendőrség - Galéria 18 hihetetlen képen: Az orosz rendőrség - Galéria 18 hihetetlen képen: Az orosz rendőrség - Galéria 18 hihetetlen képen: Az orosz rendőrség - Galéria