Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Képek | Kultúra

Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat.

2014-11-06 11:40:29

Van egy kis sziget Mexikó déli részén, amely az egyik leghorrorisztikusabb turisztikai látványosság, amit valaha is láthattál.

Ezt úgy hívják, hogy Island of the Dolls (Isla de las Muñecas)

Soha nem volt a cél a sok turista, de mégis emberek messziről utaznak ide, hogy megnézzék. Most megláthatod, hogy miért is…

Csonka babák lógnak a fákról az egész szigeten.

A babák mögött valamilyen tragikus legenda lehet.

Azt mondják, hogy sok évvel ezelőtt egy kislány megfulladt ott rejtélyes körülmények között.

Nos, a szelleme birtokolja azt a sok babát, ahogy lógnak a sziget körül.

Az igazság az, hogy élt egy gondnok a szigeten, Don Julian Santana Barrera, aki megtalálta a kislányt amint fuldokolt, de nem tudta megmenteni az életét…

Ekkor ő rengeteg babát akasztott a fákra, hogy vigyázzanak a szellemére.

Vannak akik nem hisznek a gondnok történetében.

Egy nap a gondnokot is holtan találták, ő is vízbe fulladt.

Most több száz magányos baba “várja” a turistákat…

Nehéz megmondani, hogy a vízbe fulladt lány és a házmester legendája igaz e. Akárhogy is, a sziget az egyik legrémisztőbb hely, amit valaha is látogatnak. Azt javaslom, hogy ne menj oda éjjel.

Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat.
Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat. Ez az apró sziget Mexikóban örökre kísérteni fogja az álmaidat.