Városlista
2021. április 18, vasárnap - Andrea

Képek | Kultúra

Ennek a nőnek vannak a legbrutálisabb műmellei a világon - fotók

2015-01-19 12:43:50

Látványnak is durva...

A 27 éves német modell, Beshine mellmérete 32Z. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a 168 centi magas, 59 kilós nő mellei egyenként nagyjából 9 kilót nyomnak.

"Egyre nagyobb és nagyobb melleket akartam és a mellnagyobbításra éhes szörnyeteg sosem csitult bennem. Amikor elértem egy bizonyos méretet, a rajongók a világ minden tájáról mondogatni kezdték, hogy nekem vannak a legnagyobb plasztikázott melleim. Ez klassz, érdekesen hangzik és úgy tűnik, mérföldkőhöz érkeztem. Számomra azonban nagyon fontos, hogy a belső hangot kövessem és egyelőre még nem értem el a célomat. A rajongóim tudják, hogy ez mit jelent" - írta weboldalán Beshine, utalva arra, hogy lesznek még ennél nagyobbak is a mellei.

Forrás: Huffington Post/beshine.com

Ennek a nőnek vannak a legbrutálisabb műmellei a világon - fotók
Ennek a nőnek vannak a legbrutálisabb műmellei a világon - fotók Ennek a nőnek vannak a legbrutálisabb műmellei a világon - fotók Ennek a nőnek vannak a legbrutálisabb műmellei a világon - fotók Ennek a nőnek vannak a legbrutálisabb műmellei a világon - fotók Ennek a nőnek vannak a legbrutálisabb műmellei a világon - fotók Ennek a nőnek vannak a legbrutálisabb műmellei a világon - fotók Ennek a nőnek vannak a legbrutálisabb műmellei a világon - fotók Ennek a nőnek vannak a legbrutálisabb műmellei a világon - fotók