Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Képek | Kultúra

Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól

2014-12-01 13:16:25

Ivan Hoo Szingapúrban él és sohasem tanult professzionális keretek között rajzolni, minden egyes elemet saját maga sajátított el. A képeit elnézve ezt igencsak nehéz elhinni.

Ivan már gyermekkorában is imádott rajzolni. A 31 éves művész négy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy kiterjeszti rajzolásai technikáit a fotórealizmus felé. Mára pedig már teljes állásban művészként dolgozik.

Munkáit falapokra készíti pasztellel, faszénnel és tintával. Képes élethűen lemásolni bármilyen fotót vagy jelenetet. Az, hogy fán dolgozik teljesen új dimenziókat nyit meg számára, így rengeteg új ötlete van. Szeret olyan képeket készíteni, amelyek olyanok, mintha tényleg megtörténtek volna a falapon (kiborult pohár és mogyorókrém).

A képeit érdemes megnézni, hiszen egészen elképesztőek.

Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól
Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól Elképesztő fotórealizmus egy tehetséges rajzolótól