Városlista
2024. február 23, péntek - Alfréd

Képek | Egyéb

Egy 2 éves kislány élete drogfüggő szüleivel. Szörnyű valóság - Képek

2015-12-11 15:16:14

Az orosz fotós, Irina Popova 2 hétig beköltözött egy Orosz család lakásába, és fotósorozatot készített mindennapjaikról.

Csakhogy a családból az anyuka és apuka komoly drogfüggőségben szenvednek, így “nevelik” 2 éves kislányukat, Anfisát.

A fotós véletlen találkozása a drogos anyukával, Lilyával, már önmagában döbbenetes. Reggel 2 órakor látta meg a részeg anyukát, amikor a babakocsiban síró kislányt tolta haza egy buliból. A fotós leszólította a részeg nőt, aki azonnal beleegyezett abba, hogy egy fotósorozatot készítsenek életükről.

A megbotránkoztató fotók egy szomorú valóságot mutatnak be arról, hogy ez a 2 éves kislány mi minden rossznak ki van téve, amit egy jóérzésű ember csak elképzelni tud. Szülei folyamatosan drogoznak és buliznak, nem törődve avval, hogy az amúgy gyönyörű kislányukkal mi történik, és persze hogy milyen példaképet mutatnak.

A képeken Lilya az utcán koldul Anfisával. A kocsisoknak is azt mondja, hogy a pénz gyerekének ételére kell. Persze pénzük nagy részét drogra költi.

Amikor segélyt mennek felvenni nagyjából összeszedi magát Pasha, nehogy rájöjjenek a hivatalban arra, hogy milyen életvitelük van.

Az alábbi fotósorozat 2008-ban készült, és be is lettek mutatva egy galériában. Még Pasha és Lilya is ott voltak az estélyen. Miután a fotósorozat elkezdett terjedni az interneten, a rendőrség megkereste a fotóst, hogy adja meg a drogos család címét.

2012-ben Lilya, az anyuka, otthagyta a családot, elvonó kúrára ment, és most egy ruha boltban dolgozik.

Pasha egy ideig egyedül nevelte kislányát, de most már új párja van, akinek egy fia is van. Részidőben egy elektronikai boltban dolgozik.

Anfisa már iskolás, nem vették el apjától a gyámügyesek.

Forrás: erdekesseg.hu

Egy 2 éves kislány élete drogfüggő szüleivel. Szörnyű valóság - Képek
Egy 2 éves kislány élete drogfüggő szüleivel. Szörnyű valóság - Képek Egy 2 éves kislány élete drogfüggő szüleivel. Szörnyű valóság - Képek Egy 2 éves kislány élete drogfüggő szüleivel. Szörnyű valóság - Képek Egy 2 éves kislány élete drogfüggő szüleivel. Szörnyű valóság - Képek Egy 2 éves kislány élete drogfüggő szüleivel. Szörnyű valóság - Képek Egy 2 éves kislány élete drogfüggő szüleivel. Szörnyű valóság - Képek Egy 2 éves kislány élete drogfüggő szüleivel. Szörnyű valóság - Képek Egy 2 éves kislány élete drogfüggő szüleivel. Szörnyű valóság - Képek Egy 2 éves kislány élete drogfüggő szüleivel. Szörnyű valóság - Képek Egy 2 éves kislány élete drogfüggő szüleivel. Szörnyű valóság - Képek Egy 2 éves kislány élete drogfüggő szüleivel. Szörnyű valóság - Képek Egy 2 éves kislány élete drogfüggő szüleivel. Szörnyű valóság - Képek Egy 2 éves kislány élete drogfüggő szüleivel. Szörnyű valóság - Képek Egy 2 éves kislány élete drogfüggő szüleivel. Szörnyű valóság - Képek Egy 2 éves kislány élete drogfüggő szüleivel. Szörnyű valóság - Képek Egy 2 éves kislány élete drogfüggő szüleivel. Szörnyű valóság - Képek