Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Képek | Kultúra

Csodaszép képeket készít gyerekeiről a nagycsaládos fotós – galéria

2014-11-07 15:15:22

Az asszony autodidakta módon sajátította el a fotózást.

Amikor nem a megrendelőinek dolgozik, tíz gyermekéről készít lélegzetelállító fotókat a saját örömére az amerikai Lisa Holloway. A fotós anyuka kizárólag természetes fényt használ a fotók készítésekor, melyeket utólag nem is photoshoppol.

„A gyerekeim szemébe akarok nézni és képessé válni arra, hogy meglássam a lelküket. Ezért vonzódom inkább a csendes, elgondolkodó arckifejezésekhez a hatalmas mosolyok helyett a portréimon” – magyarázta.

Csodaszép képeket készít gyerekeiről a nagycsaládos fotós – galéria
Csodaszép képeket készít gyerekeiről a nagycsaládos fotós – galéria Csodaszép képeket készít gyerekeiről a nagycsaládos fotós – galéria Csodaszép képeket készít gyerekeiről a nagycsaládos fotós – galéria Csodaszép képeket készít gyerekeiről a nagycsaládos fotós – galéria Csodaszép képeket készít gyerekeiről a nagycsaládos fotós – galéria Csodaszép képeket készít gyerekeiről a nagycsaládos fotós – galéria Csodaszép képeket készít gyerekeiről a nagycsaládos fotós – galéria Csodaszép képeket készít gyerekeiről a nagycsaládos fotós – galéria Csodaszép képeket készít gyerekeiről a nagycsaládos fotós – galéria Csodaszép képeket készít gyerekeiről a nagycsaládos fotós – galéria Csodaszép képeket készít gyerekeiről a nagycsaládos fotós – galéria Csodaszép képeket készít gyerekeiről a nagycsaládos fotós – galéria