Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Képek | Kultúra

25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől

2015-01-22 10:35:56

A most következő szépséges és elképesztő illúziókat a kanadai művész, Robert Gonsalves alkotta meg. Igazán vicces és elképesztő módon játszanak a képek a szemünkkel, amelyek összezavarják az érzékeinket.

A festmények elmossák a határokat két világ között, amely arra veszi rá a nézőt, hogy ugráljon a szeme a két kép között, amely folyamatosan változik, hogyha ránézünk.

Gonsalves már gyermekkora óta érdeklődik a művészet iránt, éppen ezért lett igazán profi benne későbbi életkorára. Komplex képei teljesen összezavarják az érzékeket. Robert 12 éves korában kezdett el kísérletezni a technikákkal és az építészeti rajzolással. Igazán nagy hatást gyakorolt rá Salvador Dalí és Rene Magritte. Az bizonyos, hogy Gonsalves képei is különlegesek, és érdemes őket megnéznünk.

25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől
25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől 25 elképesztő optikai illúzió egy tehetséges művésztől