Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Június 30. 07:21, csütörtök | Belföld
Forrás: OrientPress

Zöld számon és a Facebookon is érdeklődhetnek a lakosok Szentendre felújításáról

Zöld számon és a Facebookon is érdeklődhetnek a lakosok Szentendre felújításáról

A beruházás végéhez közeledve egyre többször hallhatunk majd a megújuló szentendrei belvárosról - közölte Kuna Tibor, a felújítási munkálatokkal kapcsolatos kommunikációs feladatokat ellátó Young & Partners Kft. ügyvezető igazgatój


Idén áprilisban kezdődtek a felújítási munkálatok a Duna-parti művészváros, Szentendre főterén illetve a környező utcákban. Számos épület megújul, és kicserélik a térköveket is, miközben megőrzik a barokk közterek eredeti hangulatát. 'A lakosság eddig is több formában - lakossági fórumon, kiadványok és hirdetőtáblák segítségével - kaphatott információkat a munkálatok állásáról, azonban lassan, de biztosan közeledve az átadáshoz egyre több mindenről lehet, és érdemes beszélni' - mondta szerdai szentendrei tájékoztatóján Kuna Tibor, a Young & Partners Kft. ügyvezetője.

Így például július közepéig üzembe áll az az ingyenesen hívható zöld szám, amelyen fogadják majd a beruházással kapcsolatos hívásokat, észrevételeket, kérdéseket, vagy éppen kéréseket. Emellett működik már a rehabilitációt lépésről lépésre bemutató honlap is, a szentendreezerev.hu, illetve ennek Facebook-oldala is elérhető a népszerű közösségi portálon.

Az uniós finanszírozású projektet sajátossága - magyarázta Kuna Tibor -, hogy túlnyomó többségben az eredmények kommunikációjára helyezik a hangsúlyt, így szinte csak a munka végeredményét láttatják az emberekkel, a köztes munkálatokat azonban nem. Ezen igyekszik változtatni a Young & Partners a következő hónapokban, hogy a beruházás végéig minél gyakrabban jussanak hasznos információkhoz az itt élők és az ide látogatók is, hiszen ősztől egy minden eddiginél különlegesebb Szentendre várja a turistákat.


OrientPress Hírügynökség

Címkék: Szentendre

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.