Városlista
2021. január 20, szerda - Sebestyén

Hírek

2012. Március 22. 14:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Zalatnay Cini: Elveszítheti otthonát

Zalatnay Cini: Elveszítheti otthonát

Zalatnay Cini újra egészségügyi problémákkal küzd, hiába szüntette meg az eljárást az ügyészség abban a csalási ügyben, amiben egy állatvédőnő vádolta meg.

Nemcsak egészségügyi problémákkal, de kritikus anyagi helyzettel is küzd Zalatnay Cini. "Előjöttek az epe- és májproblémáim, miközben az immunrendszerem gyakorlatilag a nullával vált egyenlővé, illetve a vérképem is kritikus eredményt mutatott" - mondta az énekesnő az Új Ásznak, majd azt is bevallotta: ennek következtében fellépései is megritkultak. Éppen ettől vált kritikussá egyébként sem stabil anyagi helyzete, így Cini most attól retteg: elviszik feje fölül a házat. "A számlák persze jönnek, és a házunk hiteleit is nyögnünk kell. Ez sajnos egyre nehezebben megy, mindössze a bank jóindulatán múlik, találunk-e megoldást."

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.

2021. Január 16. 08:48, szombat | Bulvár

Emma Thompson is szerepel a Netflixnél készülő musicalben

Az Oscar-díjas Emma Thompson és Alisha Weir is szerepel a Roald Dahl Matilda, a kiskorú boszorkány című regénye nyomán a Netflix számára készülő musicalfilmben.