Városlista
2021. április 23, péntek - Béla

Hírek

2012. Március 22. 14:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Zalatnay Cini: Elveszítheti otthonát

Zalatnay Cini: Elveszítheti otthonát

Zalatnay Cini újra egészségügyi problémákkal küzd, hiába szüntette meg az eljárást az ügyészség abban a csalási ügyben, amiben egy állatvédőnő vádolta meg.

Nemcsak egészségügyi problémákkal, de kritikus anyagi helyzettel is küzd Zalatnay Cini. "Előjöttek az epe- és májproblémáim, miközben az immunrendszerem gyakorlatilag a nullával vált egyenlővé, illetve a vérképem is kritikus eredményt mutatott" - mondta az énekesnő az Új Ásznak, majd azt is bevallotta: ennek következtében fellépései is megritkultak. Éppen ettől vált kritikussá egyébként sem stabil anyagi helyzete, így Cini most attól retteg: elviszik feje fölül a házat. "A számlák persze jönnek, és a házunk hiteleit is nyögnünk kell. Ez sajnos egyre nehezebben megy, mindössze a bank jóindulatán múlik, találunk-e megoldást."

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 23. 17:02, péntek | Bulvár

Szurikáták és újabb tevecsikók születtek a Szegedi Vadasparkban

Három szurikáta (Suricata suricatta) és két újabb tevecsikó született az elmúlt hetekben a Szegedi Vadasparkban - tájékoztatta Veprik Róbert, a Szegedi Vadaspark igazgatója az MTI-t.

2021. Április 23. 09:28, péntek | Bulvár

Birkózás: az Eb-re készülő Kiss Balázs még nem gondol a búcsúra

Varsóban bizonyítaná, hogy 38 évesen is megvan benne a kurázsi ahhoz, hogy felvegye a versenyt a világ legjobbjaival:

2021. Április 22. 08:42, csütörtök | Bulvár

A Star Wars titkokat tartalmazó forgatókönyvet árvereznek el

Árverésre bocsátják májusban Angliában az első Star Wars-trilógiában Darth Vadert alakító, tavaly elhunyt David Prowse A birodalom visszavág című epizódhoz készült forgatókönyvpéldányát,

2021. Április 21. 08:42, szerda | Bulvár

Izgalmasan alakulhat az Oscar-díj gálaja

Idén akár az összes színészi Oscar-díjat fekete vagy ázsiai színész kaphatja és a díj történetében először két női rendező, Chloé Zhao és Emerald Fennell is esélyes az Oscarra,