Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Március 07. 10:12, hétfő | Helyi

VIZET, BENZIN HELYETT !!!!

VIZET, BENZIN HELYETT !!!!

Levélben érkezett hozzánk a következő érdekesség.

Kedves Ismerősök és eddig még Ismeretlenek !



Egyre több csatornán keresztül érkezik hozzám ez a levél. Az első reagálásom, az ötlet kapcsán a sok ember megmozgató "engedetlenség" lelkesítő ideája volt így a saját levelezési listám is felkerült a címzettek közé.
Egy barátom, aki jó átlátás képességgel bír, lehűtött joggal, egy mondattal : mindegy melyik kútnál tankolsz vagy sem, itthon a Mol forgalmaz minden üzemanyagot, tehát neki mindegy melyik zsebe telik a kabát ugyanaz.
Azután egy másik barátom emlékeztetett, az ellenállás törvényére mi szerint azt erősíted aminek ellenállsz, e helyett inkább támogasd azt amivel egyetértesz..



Tehát konstruktív javaslatom van :
Íme itt van amit mindannyiunk érdekében támogatni érdemes.


http://www.vizenergia.hu/videok/nyir.wmv

A támogatás módja lehetne egy egész országot felölelő részvénytársaság, amelyben 1.000.- 2.000.- forintért lehet részvényhez, vagyis tulajdonosi hányadhoz jutni. Ennyi lenne mondjuk Magyarország összlakosságának létszámát figyelembe véve az a pénzösszeg amivel a videón látott vízzel hajtott motorok gyártását elindítani és működtetni. Ezzel egy mozdulattal megoldani a közlekedéshez, a munkavégzéshez szükséges üzemanyagtól, akár a villamos energiaellátásig mindent.
A filmet látva azt gondolom és érzem a vízüzemű motor megalkotójának szándéka, hogy ezt itthon szeretné gyártani hasznosítani, nem eladni máshová vagy akár mint eddig sok más korszakalkotó találmány sorsát követve a "fiókaljára" tenni valamit ami valóban előre vihetné az emberiséget, ebben támogatásra érdemes.

Fogjunk tehát össze !
Mikor ha nem most, és ki ha nem mi ?! Várok minden kivitelezésre irányuló konstruktív ötletet.

További szép estét mindenkinek.
Judit

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.