Városlista
2020. március 29, vasárnap - Auguszta, Bertold

Hírek

2011. Március 07. 10:12, hétfő | Helyi

VIZET, BENZIN HELYETT !!!!

VIZET, BENZIN HELYETT !!!!

Levélben érkezett hozzánk a következő érdekesség.

Kedves Ismerősök és eddig még Ismeretlenek !Egyre több csatornán keresztül érkezik hozzám ez a levél. Az első reagálásom, az ötlet kapcsán a sok ember megmozgató "engedetlenség" lelkesítő ideája volt így a saját levelezési listám is felkerült a címzettek közé.
Egy barátom, aki jó átlátás képességgel bír, lehűtött joggal, egy mondattal : mindegy melyik kútnál tankolsz vagy sem, itthon a Mol forgalmaz minden üzemanyagot, tehát neki mindegy melyik zsebe telik a kabát ugyanaz.
Azután egy másik barátom emlékeztetett, az ellenállás törvényére mi szerint azt erősíted aminek ellenállsz, e helyett inkább támogasd azt amivel egyetértesz..Tehát konstruktív javaslatom van :
Íme itt van amit mindannyiunk érdekében támogatni érdemes.


http://www.vizenergia.hu/videok/nyir.wmv

A támogatás módja lehetne egy egész országot felölelő részvénytársaság, amelyben 1.000.- 2.000.- forintért lehet részvényhez, vagyis tulajdonosi hányadhoz jutni. Ennyi lenne mondjuk Magyarország összlakosságának létszámát figyelembe véve az a pénzösszeg amivel a videón látott vízzel hajtott motorok gyártását elindítani és működtetni. Ezzel egy mozdulattal megoldani a közlekedéshez, a munkavégzéshez szükséges üzemanyagtól, akár a villamos energiaellátásig mindent.
A filmet látva azt gondolom és érzem a vízüzemű motor megalkotójának szándéka, hogy ezt itthon szeretné gyártani hasznosítani, nem eladni máshová vagy akár mint eddig sok más korszakalkotó találmány sorsát követve a "fiókaljára" tenni valamit ami valóban előre vihetné az emberiséget, ebben támogatásra érdemes.

Fogjunk tehát össze !
Mikor ha nem most, és ki ha nem mi ?! Várok minden kivitelezésre irányuló konstruktív ötletet.

További szép estét mindenkinek.
Judit

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 27. 06:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Március 29. 15:33, vasárnap | Belföld

Katonák is segítik a kijárási korlátozás betartását

A rendőrséggel együttműködve a Magyar Honvédség Katonai Rendészeti Központ katonái segítik a koronavírus-járvány miatti kijárási korlátozás betartatását reggel 8 órától - írta a honvedelem.hu szombat este.

2020. Március 29. 14:00, vasárnap | Életmód

A népesség közel egyötöde különösen veszélyeztetett koronavírus szempontjából

A koronavírus-járvány szempontjából különösen veszélyeztetettek az idősebb, 65 éves vagy annál idősebb korosztályba tartozók, akik a lakosság 19,3 százalékát képviselik Magyarországon

2020. Március 29. 13:09, vasárnap | Belföld

A rendkívüli jogrend meghosszabbításáról dönt a parlament

Az Országgyűlés hétfőn meghosszabbíthatja azoknak a rendkívüli intézkedéseknek a hatályát, amelyeket a kormány vezetett be a koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében és lehetővé teheti,