Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. December 09. 13:26, kedd | Életmód
Forrás: https://www.facebook.com/Hihetetlen.Magazin

VILÁGSZERTE FÖLDALATTI ÓVÓHELYEKET ÉPÍT AZ ELIT! VAJON MIRE SZÁMÍTANAK?

VILÁGSZERTE FÖLDALATTI ÓVÓHELYEKET ÉPÍT AZ ELIT! VAJON MIRE SZÁMÍTANAK?

Évek óta hallani arról, hogy világszerte épülnek földalatti bunkerrendszerek, amikről persze a fősodrású sajtó valahogy „elfelejti” tájékoztatni az embereket.

Egészen abszurd módon a szkeptikusok megpróbálják még a tényeket is tagadni ezzel kapcsolatban, és arról szeretnének meggyőzni minket, hogy szó nincs semmiféle titkos projektekről, sőt, mindez csupán néhány hazug, illetve beteg elme kitalációja. Ők azok, akik mit sem törődnek a napvilágra kerülő fotókkal és az egyre több információval, aminek nagy részét az építkezéseken részt vevő bennfentesek tettek ez ügyben.

Akárhogy is akarják megtéveszteni az embereket, egyértelmű és cáfolhatatlan tény, hogy számos, igen kiterjedt földalatti komplexumot építettek az utóbbi években. A kérdés már csak az, hogy kik és miért hozzák létre ezeket a gigantikus objektumokat?

A legnépszerűbb vélekedések szerint a világ felett korlátlan uralmat gyakorló háttérhatalom, az úgynevezett Elit tudomást szerzett egy közelgő, globális katasztrófa bekövetkeztének közelségéről és magukat mentve igyekeznek mielőbb kialakítani ezeket a hatalmas óvóhelyeket.

Egyre több olyan történet válik ismertté, amik eltérített élelmiszer szállítmányokról, gyógyszerek, fegyverek, lőszerek felhalmozásáról, a semmibe vesző aranykészletekről szólnak. Senki nem tudja, hogy mindezek az események milyen célból következnek be, csak sejteni lehet, hogy az Elit elkezdte felhalmozni a túléléshez és a hatalmuk megtartásához szükséges készleteket.

Bob Fletcher nyomozó szerint az elmúlt időszakban egészen elképesztő léptékű földalatti építkezések zajlottak le világszerte. Komplett városokról, ezeket összekötő alagút rendszerekről, titkos metróvonalakról beszél, és azt állítja, hogy ezek nem csupán az Egyesült Államokban lelhetőek fel, hanem az egész világon!

Szerinte az Elit egy kihalás szintű eseményre készül, vagyis egy olyan kiterjedt katasztrófára, amiben az emberiség és persze az állat- illetve növényvilág nagy része menthetetlen módon el fog pusztulni. Azonban eszük ágában sincs több milliárd embert megmenteni – erre persze nem is lenne kapacitása egyetlen országnak sem. Már néhány millió ember élelmezése, itatása, egészségügyi és energiával való ellátása kivitelezhetetlen lenne.

De nem ez az indok arra, hogy az Elit magunkra hagy minket. Elvégre ha korrekt módon tájékoztatnák az embereket arról, hogy mi várható a közeljövőben, esélyt adnának mindenkinek arra, hogy a lehetőségeihez képest a legjobban felkészüljenek. Így nagyban megnőne a potenciális túlélők lehetséges száma. Talán éppen ezt akarják elkerülni, ezért hallgatnak arról a globális katasztrófáról, ami talán hamarosan be fog következni!

Máskülönben miért építenének szupertitkos körülmények között egész földalatti városokat? Egyes informátorok szerint kiterjedt és már most teljes egészében elkészült bunkerek várják a kiválasztottakat olyan helyeken, mint a Denveri repülőtér, a Wheater Mountain, az úgynevezett Site R Raven Rock közelében, Camp David… Az eddig lefülelt titkos földalatti létesítmények száma csak az Egyesült Államokban meghaladja a százat!

Vajon mire készül az Elit? Mi elől akarnak a föld alá menekülni?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:55, vasárnap | Életmód

Fonogram-díjátadó: a Zaporozsec, a Carson Coma, Rúzsa Magdi, Pogány Induló és a Góbé is nyert

Mások mellett a Zaporozsec, a Carson Coma, Rúzsa Magdi, Pogány Induló, Saya Noé, a Thy Catafalque és a Góbé is Fonogram-díjat kapott a szombaton a budapesti Barabás Villában tartott eseményen.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 06:43, péntek | Életmód

Denevérvirológiai kutatás kezdődik a Pécsi Tudományegyetemen

Európai denevérekben előforduló vírusok kutatására indított nemzetközi programban vesznek részt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szakemberei - közölte a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-vel.