Városlista
2023. január 31, kedd - Marcella

Hírek

2012. Február 20. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Victoria Beckham rejtélyes betegségben szenved

Victoria Beckham rejtélyes betegségben szenved

Egyre többen aggódnak a sztárért, aki az elmúlt napokban feltűnően kimerülten jelent meg a New York-i divathéten. Orvosok és pszichológusok szerint, teljesen egyértelmű, mi támadta meg a 37 éves Victoria szervezetét.

Hét hónapja, hogy megszületett a kislánya és máris soványabb, mint valaha. Akár csinosnak is mondhatnánk, de óriási fekete karikák díszelegnek a szeme körül, és akárhányszor megjelenik a nyilvánosság előtt komoly feszültség látható az arcán. Csak kevesen tudják, mindezek komoly betegség tünetei. Állítólag a sztár már pszichológusnál is járt, mert érzi, saját magát sodorta ebbe a lehetetlen helyzetbe.

Egy közeli barátnője elárulta mit mondott, a négy gyerekes sztármama orvosa: "Victoria teljesen felőrlődik a munka és a magánélete között, hiszen mindenhol a maximumot akarja nyújtani, bizonyítani akar. Ez a megfelelési kényszer komoly étkezési zavarokat váltott ki nála, és az orvosa közölte vele, stresszorexiában szenved."

A betegség egyébként kizárólag családos, ambiciózus nőknél fordul elő, akik azért hajtják magukat, hogy eleget tegyenek a munkahelyi és a családi elvárásoknak. A stresszorexia belülről rágja az embert, elevenen felfalva a testet és a lelket. "Ez nem anorexia, nem szándékosan sanyargatja magát. Egyszerűen minden idejét elfoglalja a divattervezés és a cége, a szabadidejét meg a gyerekekkel tölti. Szinte nem alszik éjszaka, és napközben meg olyan kimerült, hogy elalszik a tárgyalásokon. Davidnek néha arra is figyelmeztetnie kell, hogy egy pohár vizet megigyon! Nem eszik, nem iszik, csak a feladataira koncentrál. Mindenki aggódik érte, mert láthatólag ez már beteges!"

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 25. 10:30, szerda | Bulvár

Abból főzünk, amink van - TikTokon magyarázza el a Magyar Közút, hogy hogyan működik a kátyúzás

Az írják, ennél egyszerűbben nem lehet elmagyarázni a témát.

2023. Január 24. 09:24, kedd | Bulvár

Oktató autóval repülte át a körforgalmat

Azt hitte a Ladára, hogy KITT.

2023. Január 18. 14:05, szerda | Bulvár

Szexista megjegyzéseket tett a női mentősnek részegen, másnap virágcsokorral kért bocsánatot

Erősen ittas volt az a 35 év körüli férfi, akit bokatörése miatt szállított kórházba az egyik fővárosi mentőegység hétvégén.