Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Október 14. 18:29, szombat | Sport
Forrás: mti - fotó: Magyar Rögbi Szövetség

Vereséggel kezdett a magyar rögbiválogatott

Vereséggel kezdett a magyar rögbiválogatott

A magyar rögbiválogatott Norrköpingben 12-10-re kikapott a házigazda svéd csapattól az Európai Nemzetek Kupája-sorozat első konferenciájának északi csoportjában szombaton.

A hazai szövetség beszámolója szerint a világranglistán a 70. helyen álló együttes - amely tavasszal veretlenül zárt a második konferencia északi csoportjának első helyén, és jutott egy osztállyal feljebb - a rangsor 61. helyén álló svédek vendégeként kezdte meg szereplését.

A szervezett, ellenfelénél mozgékonyabb magyar válogatott a 30. perctől vette át a játék irányítását, majd célt szerzett, és a szünetre ötpontos előnybe került. A második félidő közepén tíz percen át emberelőnyben is játszott a vendégcsapat, amely a 68. percig kézben tartotta a mérkőzést. A svédek akkor kihasználtak egy védelmi kihagyást, és a második félidőben az első akciójukat céllal zárták, majd a hátralévő bő tíz percben lelkesen őrizték az eredményt.

A magyar válogatott legközelebb jövő szombaton, vendéglátóként lép pályára Esztergomban, ellenfele Lettország együttese (50.) lesz.

Eredmény:
Svédország-Magyarország 12-10 (5-10)

Címkék: rögbi, válogatott

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.