Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. November 08. 17:23, szerda | Bulvár
Forrás: RLM

Verekedés az Oltári csajok forgatásán!

Verekedés az Oltári csajok forgatásán!

Az Oltári csajok ma esti epizódjában elszabadulnak az indulatok: a három férfi főszereplő, Kornél, Márk és János egymás torkának esnek!

A fiatal színészeknek ez volt az első közös jelenetük, és a srácok véresen komolyan vették a forgatást, már-már túlságosan beleélve magukat a bunyóba. A Kornélt alakító Ember Márk elárulta: a való életben is került már hasonló szituációba.

A férfias kakaskodásnak induló bunyó természetesen a szerelem és a féltékenység – illetve egy félreértés – miatt tör ki a három fiatalember között. Az RTLII-n futó telenovella története szerint Kornél egy szerelési munka közben az Erdész lányok lakásán hagyta a pólóját, amit később Márk megtalál. Ebből azt gyanítja, hogy Hajnal már túllépett rajta, és szeretőt tart. Amikor pár nappal később, kissé ittas állapotban meglátja Kornélt ugyanabban a ruhadarabban, egyből nekiesik. Karola próbálja szétszedni őket, Jánost is segítségül hívva. Csakhogy ekkor szabadulnak el igazán az indulatok és tör ki a spontán pankráció.

A Kornélt alakító Ember Márknak nem volt idegen ez a szituáció, a való életben is keveredett már hasonló csetepatéba.

„Az egyetemen egy hosszú próba után elmentünk egy kicsit lazítani, beültünk sörözni öten fiúk. Egy lány is volt velünk. Az egyik idegen társasából odajött egy nagydarab fazon hozzánk és az erejét fitogtatva azt kérdezte, melyikünk akar verekedni vele? Próbáltuk csitítani, de látszott a nézésén, hogy bunyózni akar, nem tudtuk leállítani. Az egyik srácot el is kezdte szapulni, majd egy másik társaságból is megjelentek emberek. Végül a szócsatának tömegverekedés lett a vége. Söröskorsókat vágtak a fejünkhöz, én a rolleremet próbáltam védőpajzsként használni. Végül, a körülményekhez képest szerencsére jól megúsztuk” – emlékezett vissza a történtekre a színész, aki a forgatásra visszautalva elmondta: az ilyen verekedős jelenetek rengeteg előgyakorlást igényelnek, mert sok múlhat akár centimétereken is.

Szerencsére ők hárman nagyon összeszokott csapatot alkotnak, így ez a jelenet is simán ment.

„Nagyon feszített tempóban dolgozunk, sok mindent veszünk fel egy nap. Így egy ilyen jelenethez, amihez alapból is feszültség kell, ezt ki is használjuk. Szóval ahogy elindult a kamera, valósággal robbantunk a fiúkkal. Ott volt egy kaszkadőr is, aki segített hiteles mozdulatokat kitalálni. Nagyon élveztem… Miután fölvettük a jelenetet, még az asszisztensek is megkérdezték, hogy minden rendben van-e velem, mert még hosszú percekkel a jelenet után is látták az arcomon az indulatokat. Ilyen esetekben ugyanis nagyon bele tudom magamat élni a szituációba” – tette hozzá Ember Márk.

De vajon hogyan ér véget a három szerelmes srác ökölpárbaja, és ki kerül ki belőle győztesen? Az Oltári csajok szerda esti epizódjából többek között ez is kiderül.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 19. 08:36, hétfő | Bulvár

Harmadik hete legyőzhetetlen a Godzilla Kong ellen

Harmadik hete vezeti az észak-amerikai mozis sikerlistát a Godzilla Kong ellen, ezen a hétvégén újabb 7,7 millió dollárt (2,3 milliárd forint) hozott.

2021. Április 17. 13:44, szombat | Bulvár

Ötven éve lőtték fel a világ első űrállomását 50 éve lőtték fel

Ötven éve, 1971. április 19-én állították Föld körüli pályára a világ első űrállomását, a szovjet Szaljut-1-et. Az MTVA Sajtóarchívumának anyaga:

2021. Április 15. 16:07, csütörtök | Bulvár

Jon Bon Jovi a családjáról írta legújabb dalát - VIDEÓ

Új klip jelenet meg Bon Jovi, a 2020 című, tizenötödik stúdiólemezéről Story of Love címmel. A videóban a rocksztár több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is bemutat.

2021. Április 14. 08:44, szerda | Bulvár

Tevéknek szánt közlekedési lámpát helyeztek üzembe Kínában

A világ első, tevéknek szánt közlekedési lámpáját helyezték üzembe a hétvégén Kína északi részén.