Városlista
2020. április 1, szerda - Hugó

Hírek

2012. Október 24. 13:16, szerda | Sport
Forrás: ujasz.hu

Vége az álomnak: nem lesz a magyar óriás az NBA-ben

Vége az álomnak: nem lesz a magyar óriás az NBA-ben

Somogyi Gergőt elküldte a Lakers.

Somogyi Gergőnek egyelőre nem sikerült az, ami eddig mindössze egyetlen magyarnak, Dávid Kornélnak: Bejutni az NBA-be. Tegnap este a Los Angeles Lakers a hivatalos oldalán számolt be róla, hogy búcsút intenek a magyar játékosnak.
Túlzás lenne állítani, hogy meglepő volt a Lakers döntése, ugyanis az utóbbi időben nem adtak lehetőséget a bizonyításra a magyar játékosnak. Váratlan lett volna, ha az edzésmunka alapján úgy ítélik meg, hogy maradhat. Ráadásul az elmúlt napokban a csapattársak is inkább a vetélytársát, Robert Sacre-t méltatták. Kobe Bryant, a csapat egyik legnagyobb csillaga még azt is mondta, hogy a kanadai leftnek egyértelműen helye van a keretben. Somogyi Gergőnek így most bizonytalanná vált a jövője, de azt már korábban is nyilatkozta, hogy az is elképzelhető, hogy Európában folytatja, de annak sem zárta ki a lehetőségét, hogy marad Amerikában.
A 222 centiméteres left az előszezonbeli három mérkőzésén 7.7 perc alatt, 1.7 pontot és 2.7 lepattanót átlagolt a Lakersben. Somogyi csak 23 esztendős, így még bőven van lehetősége a legjobbak közé bekerülni. Az ifjú játékos közösségi oldalain köszönte meg mindenkinek a támogatást. Leírta, hogy nagyon nagy élmény volt számára a Lakersnél eltöltött időszak, és most már itt az ideje a jövőjét tervezni.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 26. 07:40, csütörtök | Sport

Rally - Csomós Mixi: Türelmesen várunk és folyamatosan készülünk

A rally bajnokságok rajtját egész Európában elnapolták, de az East Motorsport párosa, Csomós Mixi és Nagy Attila így is talál magának bőven elfoglaltságot

2020. Március 25. 07:15, szerda | Sport

Rally: Abszolút és kategória győzelem, avagy a két tesó a dobogón

Interjú Dián Máté és Dudás Gergő autóversenyzőkkel az FRT.HU Kupa márciusi fordulója után.

2020. Március 24. 16:04, kedd | Sport

Rally: Sikeres tesztverseny a Hondával

Az FRT.HU Kupán vett részt Gutai Marcell a csapatával a Juhász Racing-gel. Marcit kérdezem a verseny után.

2020. Március 24. 15:26, kedd | Sport

Egy évvel elhalasztották az olimpiát

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hivatalosan bejelentette: Thomas Bach elnök és Abe Sindzó japán miniszterelnök megállapodott, hogy a tokiói olimpiát a jövő évre halasztják és legkésőbb 2021 nyarán kell megrendezni.