Városlista
2020. július 13, hétfő - Jenő

Hírek

2012. Október 24. 13:16, szerda | Sport
Forrás: ujasz.hu

Vége az álomnak: nem lesz a magyar óriás az NBA-ben

Vége az álomnak: nem lesz a magyar óriás az NBA-ben

Somogyi Gergőt elküldte a Lakers.

Somogyi Gergőnek egyelőre nem sikerült az, ami eddig mindössze egyetlen magyarnak, Dávid Kornélnak: Bejutni az NBA-be. Tegnap este a Los Angeles Lakers a hivatalos oldalán számolt be róla, hogy búcsút intenek a magyar játékosnak.
Túlzás lenne állítani, hogy meglepő volt a Lakers döntése, ugyanis az utóbbi időben nem adtak lehetőséget a bizonyításra a magyar játékosnak. Váratlan lett volna, ha az edzésmunka alapján úgy ítélik meg, hogy maradhat. Ráadásul az elmúlt napokban a csapattársak is inkább a vetélytársát, Robert Sacre-t méltatták. Kobe Bryant, a csapat egyik legnagyobb csillaga még azt is mondta, hogy a kanadai leftnek egyértelműen helye van a keretben. Somogyi Gergőnek így most bizonytalanná vált a jövője, de azt már korábban is nyilatkozta, hogy az is elképzelhető, hogy Európában folytatja, de annak sem zárta ki a lehetőségét, hogy marad Amerikában.
A 222 centiméteres left az előszezonbeli három mérkőzésén 7.7 perc alatt, 1.7 pontot és 2.7 lepattanót átlagolt a Lakersben. Somogyi csak 23 esztendős, így még bőven van lehetősége a legjobbak közé bekerülni. Az ifjú játékos közösségi oldalain köszönte meg mindenkinek a támogatást. Leírta, hogy nagyon nagy élmény volt számára a Lakersnél eltöltött időszak, és most már itt az ideje a jövőjét tervezni.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 09. 14:39, csütörtök | Sport

Rallycross: World Premiere 2020

Kedves versenyzők, szurkolók, sportbarátok!

2020. Július 09. 10:13, csütörtök | Sport

Gender Racing Team – Salzburgring Motorsport Festival

Fesztivállal indul a versenyszezon!

2020. Július 08. 07:01, szerda | Sport

Apa és fia egy raliautóban

Két év kihagyás után jó volt újra látni Vadkutyát azaz Nedecki Lászlót az Integra Group Rally-n. Tette ezt egyszem fiával a kisvadkutyával ifj. Nedecki Lackóval.

2020. Július 03. 08:07, péntek | Sport

Kiderült, hogy ki a legértékesebb magyar sportoló - TOPLISTA

A Forbes magazin magyar kiadásának felmérése alapján továbbra is, immár hatodik éve a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló.