Városlista
2023. február 5, vasárnap - Ágota

Hírek

2022. November 01. 10:51, kedd | PR
Forrás: (x)

Varga Viktor nagy dobásra készül

Varga Viktor nagy dobásra készül

Magyarországon már mindenki tudja,hogy Viktor milyen csodabogár és milyen tehetséges ember.
Elég megosztó személyiség, mert mindig kicsit mást csinál, mint a megszokott,de ő ettől egyedi.

Fontos,hogy akik negatív előítéletekkel rendelkeznek irányába,azok legtöbbször Viktorral csak a médiában találkoznak és nem ismerik az ő igazi munkásságát. Abban a pillanatban amikor személyesen találkozik vele az ember, tapasztalni fogja, hogy nála kedvesebb szerethetőbb,alázatosabb előadó nem nagyon létezik.

Igazi egyenes jellem, ami a szívén az a száján. Ruházata,megjelenése mindig feltűnést kelt és mindenkihez van egy kedves szava. A szeretet erejében hisz amit zenéivel,énekeivel ad át az embereknek. Sokan nem tudják, hogy feltűnő ruházatát,ő maga tervezi,varja és készíti el. Ha kell szobrokat farag fából,különböző dísztárgyakat gyárt magának. Musiceleket ír állandó dalszerzésben, igazi öröm zenélésben éli az életét. Igazi alázatos művész lélek.

Minden bizonnyal ezért is figyelt fel rá egy nemzetközileg elismert producer Christian Schneider, aki rengeteg sláger szerzője és megannyi világsztárral dolgozott együtt. Többek között Sash slágerében is közreműködött! Minden gyermek és felnőtt kedvence a Gumimaci dal is. Ami már 15 éve töretlen sikernek örvend. Több mint 57 ország saját nyelvén készülnek az animációk és gyermeksorozatok,gyerek dalok. Csak a YouTube-on 28 milliárd megtekintése van már az animációknak. Kínában hamarosan elindul a Gumimaci állandó sorozat is. Disney is komolyan érdeklődik a karakter iránt. A világhírű Haddawayal és több világsztárral is jó kapcsolatot ápol.
Christiannak egy jó barátja ajánlotta figyelmébe Viktort. Természetesen ismerte már a munkásságát, de személyesen egy megszervezett megbeszélésen találkoztak először.
Mondani sem kell azonnal egy hullámhosszon voltak, könnyed beszélgetés után azonnal zenélni, alkotni kezdtek. Christian igazi művész lélek fantasztikus hanggal. Már az első találkozás alkalmával születtek olyan dallamok és szövegrészletek amikből esetleg slágerek lehetnek. Christian „fiókjában” van több száz olyan dal, amit elővesznek és próbálják az énekes stílusára szabni. Természetesen Viktornak is rengeteg ötlet van a fejében, amit szépen közösen összefésülnek és igazi egyedi dalokká formálnak.

Készülnek a dalok,megy a munka folyamatosan születnek slágergyanús szerzemények. Ez sem véletlen, hiszen a dalok Franciaország világhírű zenei fesztiváljára készülnek, ahol a világ zenei elitje ott lesz.
Christian elmondása szerint „Viktornak minden adottsága meg van ahhoz,hogy a legnagyobb hírességek között emlegessék a nevét. Rendkívüli hanggal rendelkezik,alázattal ál a munkához,nagyon jó az angol nyelvtudása,extravagáns a megjelenése és ami a legfontosabb,hogy érzelmeket tud közölni az éneklésével és a színpadi munkájával”.

Egy biztos,hogy a franciaországi Cannes-ban megrendezésre kerülő MIDEM zenei fesztiválon ott lesz Viktor és Christian jó pár szerzeménye és természetesen Magyarországon is folyamatosan jönnek ki új dalokkal.

Címkék: Varga Viktor

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 16:58, péntek | PR

K&H: kilőtt a kakaós csiga és a hamburger ára

21 százalékos éves árváltozást mutat a gyerekinflációs kosár

2023. Január 31. 15:55, kedd | PR

Új év, új kezdet, új munkahely? Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak a munkahely váltás előtt!

Sokan kötik valamilyen dátumhoz, születésnaphoz vagy egy új esztendő kezdetéhez az életüket tudatosan érintő változásokat.

2023. Január 30. 12:43, hétfő | PR

Felújították és átadták a Jánosik Kft. irodaházát

Ünnepélyes keretek között, Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, valamint Csöbör Katalin országgyűlési képviselő jelenlétében adták át a Jánosik Kft. 350 millió forintból felújított és korszerűsített irodaházát

2023. Január 26. 18:37, csütörtök | PR

Díjat nyert a VALMAR #challenge

Tavaly ősszel látott napvilágot a #stabiloszinesszavak kihívás a TikTokon, amellyel kéz a kézben megszületett a VALMAR egyik legújabb dala.