Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Június 13. 11:35, csütörtök | Bulvár
Forrás: http://www.stop.hu

Van az a pénz, amivel visszacsábítható a sorozatsztár

Van az a pénz, amivel visszacsábítható a sorozatsztár

Botrányt okozott, hogy a Szulejmán főszereplőnője, a Hürremet alakító Meryem Uzerli otthagyta a forgatások helyszínét, és hazautazott Németországba.

A sorozat harmadik évadjából még pár rész hátravan, s ezeket még le sem forgatták, ráadásul előkészületben van a negyedik évad is. Napok óta azt találgatják, mi lehet a színésznő eltűnésének oka: idegösszeomlás vagy pénzügyi vita?

Meryem Kasselben látta meg a napvilágot 1982-ben. Édesapja török, anyukája viszont német. Miután édesanyja is színésznő, így szinte természetes volt, hogy ő is megpróbálkozik ezzel a szakmával. Hürrem szerepére éppen egy félig-meddig külföldi lányt kerestek, így esett a választás Meryemre.

A kiszivárgott hírek szerint Meryem epizódonként 12.500 dollárnak megfelelő összeget, azaz nagyjából 2,7 millió forintot keres. Ám a Szulejmánt játszó Halit Ergenc ennek több mint az ötszörösét, egészen pontosan 65 ezer dollárt, vagyis tizenöt millió forintot vághat zsebre. A kezdő színésznő a produkció sikerének köszönhetően emelkedett a legnagyobb sztárok sorába. Sokan abban reménykednek - ha valóban pénzügyi viták állnak a színésznő távozása hátterében, és amennyiben a felek meg tudnak egyezni a színésznő fizetéséről - Meryem nyilván újra felveszi a munkát és a Szulejmánnak lesz folytatása.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.