Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Január 15. 13:55, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

Válik Kelly Hildebrandt és Kelly Hildebrandt

Válik Kelly Hildebrandt és Kelly Hildebrandt

Elválik Kelly Hildebrandt Kelly Hildebrandttól: beadta a válókeresetet az az amerikai házaspár, amely a menyasszony és a vőlegény azonos neve miatt került a hírekbe még 2009-ben, a házasságkötéskor.

A pár névazonossága révén ismerkedett össze. 2008-ban az akkor 20 éves "női" Kelly Hildebrandt Floridai otthonában bepötyögte nevét egy közösségi netportálra kíváncsiságból, hogy akad-e rajta kívül más is ugyanezzel a névvel. Akadt, egy 24 esztendős texasi ifjú. Villanylevelezés következett és villámszerelem, majd pedig 2009-ben esküvő.
2013 válásuk éve lesz, a férfi Kelly Hildebrandt már hazarepült a pár floridai fészkéből. A közös név, a hasonló szőke haj, az egyaránt jó külcsín és a röpke "világhír" kevés volt ahhoz, hogy életre szóló házasságot lehessen rá építeni - jegyezte meg a Yahoo amerikai hírportál.

Címkék: Színes-USA

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.