Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2012. Június 25. 15:26, hétfő | Helyi
Forrás: http://www.turultaltos.hu/blog/101-vagy-a-szabadsagra.html

Vágy a szbadságra

Vágy a szbadságra

Az elit kis mesterkedései ellenére, sok elégedetlen fekete birka rájött a titkos összeesküvésre. Idővel a tudatosság tovább növekedett, és a kommunikációs eszközök is. Manapság bárki szörfölhet az interneten, és felfedezheti, hogy a

A modern feketebirkák ambiciózusabbak, mint valaha. Fegyverekkel, Alkotmányokkal, vallási iratokkal, karizmatikus vezetőkkel és alternatív eszmékkel felvértezve, elözönlik az utcákat, tankok elé állnak, petícióikba fullasztják a politikusokat, és lágyítják a bolygó rezgéseit tömeges meditációkkal. A fejlettebb, sárga szőrű birkák is felbukkantak (lásd a mellékletet), akik „igazi demokráciát” követelnek, és új megoldásokat ajánlanak:

# Szociokrácia {socio, latin: megosztani): egy kormányzási rend­szer, ami a társadalmilag kapcsolatban álló emberek közti egyetér­tésen (nem ellenkezésen) alapszik.

# Anarchia {an-, görög: nélkül): egy kiegyensúlyozott helyzet, ami az állam és a kizsákmányolás összes formája megszüntetésének eredménye.

Külső hatalom nélküli rend, köszönhetően a szabad társulásoknak és az egyéni felelős­ségvállalásnak.

-# Pluralizmus {plurális, latin: egynél több): elismeri a vélemények különbözőségét, támogatja az emberek és eszmék szabad körforgását, elősegíti a magántulajdont és sza­badságot, valamint bátorítja a határok átjárhatóságát.

E megoldások mégsem működnek, mert a feketebirka vagy a fejlettebb sár­gabirka tudatosságának felelnek meg. Globális visszautasítást képviselnek, egy végső NEMET a külső hatóságokra. De visszautasítva valamit, elismered azt! A megoldás a birka — fehér, fekete vagy sárga - szuverén paripává való mutációjával jelenik meg (1. kötet). A szuverén paripa IGENT mond belső hatalmára. Tudja, hogy mindenki magában hordozza a legfelsőbb hatalmat, és azonos fontosságú a döntési folyamatban, így születik meg a Perszonokrácia (a személy hatalma), és az omniarchia (minden személy uralkodik).

A múltban én, az emberi lény, el sem tudtam képzelni ezeket a megoldásokat. Túlságosan is ragaszkodtam megmentőmhöz, aki megvéd a dolgok rosszra fordultán. Manapság egyik lábammal a rabszolgaság, másikkal a szabadság oldalán állok, s e két oldal között szakadék tátong. Nem merek átugrani a szabadság oldalára, mert túlságo­san félek az ismeretlentől. Végül is még mindig jobban szeretnék egy jó diktátort, mint a garanciák nélküli szabadságot. Minden áron, minden észérv ellenére ragaszkodom a pásztoromhoz, mert továbbra is birkaként gondolok magamra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára