Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2014. Február 25. 08:51, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI

Vádat emeltek a gyilkos szamarak gazdája ellen

Vádat emeltek a gyilkos szamarak gazdája ellen

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt emelt vádat az ügyészség azon állattartó ellen, akinek a szamarai tavaly május 13-án megtámadtak és halálra harapdáltak egy férfit a Vas megyei Magyarszecsőd külterületén - tájékoztatta a Vas Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

Simon József főügyész közölte: a vád szerint a sértett halála közvetlen összefüggésben volt azzal, hogy a vádlott megszegte a rá mint állattartóra vonatkozó előírásokat. Nem megfelelően zárta be a kétszárnyú kaput, így az állatok kijutottak a bekerített telepről, majd megtámadták a közforgalom elől el nem zárt földúton segédmotor-kerékpárral közlekedő sértettet.
A támadás következtében a sértett leesett a motorról, ezután a szamarak néhány méteren át vonszolták, megtaposták, több helyen megharapták. A férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe - idézte fel közleményében a főügyész.

Címkék: bűncselekmény

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.