Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2011. Július 23. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Vad fotók Cruise-néról

Vad fotók Cruise-néról

Sok kritika éri Katie Holmes külsejét, de a szakemberek kicsit renováltak rajta, és egy teljesen új nőt faragtak belőle.

Stylistokra és Photoshop-művészekre azért fektetnek be a fotósok, hogy stílusérzékük, illetve külsejük terén hátránnyal küszködő modelljeiket feljavítsák. Bár mostanság azért túlzásba viszik a munkálkodásaikat. Katie Holmes spanyol Vogue-ban való pózolásakor azonban sikerült eltalálniuk az összhangot. Az elnyomottságában teljesen visszafogottá, és magára nem túl sokat adó Katie-ből egy vad és divatos dominát faragtak.

Bár egyes képeken nehéz beazonosítani, mert a nagy átalakítás közben azért az arcát is megdolgozták rendesen. Illetve a vékony karjait is ízlésesebbé tették, mint amilyenek a valóságban. De azért ahogy az erdei gyümölcsös joghurt nyomokban mogyoróhéját tartalmaz, úgy ebben a képsorozatban is fellelhető egy kevés Tom Cruise feleségéből.

Címkék: katie holmes

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 05. 07:00, vasárnap | Bulvár

Könyv jelent meg a sakkszövetség száz évéről

Bemutatták A magyar sakk arcképcsarnoka, Százéves a Magyar Sakkszövetség című könyvet, amely az 1921-ben alapított Magyar Sakkszövetség fennállásának 100. évfordulója alkalmából készült.

2021. December 03. 12:08, péntek | Bulvár

Másodfokon is pert nyert Meghan hercegnő

Másodfokon is megnyerte csütörtökön Meghan sussexi hercegnő a Mail on Sunday elleni sajtóperét.

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.

2021. December 02. 08:00, csütörtök | Bulvár

Presser Gábor nyilvános főpróbát tart 2022-es koncertjei előtt

Nyilvános főpróbát tart jövő tavaszi koncertjei előtt Presser Gábor. A zeneszerző, billentyűs, énekes 2022. március 12-én délután is várja a közönséget a Budapest Kongresszusi Központba.