Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Január 11. 09:51, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Útonálló gyerekek kaptak el a rendőrök

Útonálló gyerekek kaptak el a rendőrök

Lopott, majd rabolt az a két fiatal, akiket a nagykátai rendőrök néhány óra alatt elfogtak.

Január 8-án dél körül egy vásárlásból hazafelé tartó 69 éves tápióbicskei asszony kerékpárjának kosarából lopta ki két, akkor még ismeretlen fiatal fiú a táskát, amelyben dohánytermék, valamint bankkártyát és pénzt tartalmazó tárca volt - közölte a rendőrség.

Még ugyanezen a napon késő este a szőlősnyaralói állomás közelében egy 67 éves sülysápi férfit megtámadta két, akkor még ismeretlen fiatal fiú. Hátba rúgták, majd a földre eső sértett alól kiráncigálták a táskáját és elszaladtak. A helyszín közelében később meglettek az iratok, egy kukából pedig előkerült a sértett elemlámpája és mobiltelefonja.

A nagykátai rendőrök rövid idő alatt azonosították a támadókat, a 14, illetve 12 éves fiúkkal szemben rablás bűntettének, valamint lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt - szabadlábon hagyásuk mellett - indult eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.