Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2011. Szeptember 08. 07:37, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Utcai háború Szombathelyen: többször fejbe verték baltával

Utcai háború Szombathelyen: többször fejbe verték baltával

Két ember súlyos fejsérüléseket szenvedett egy szombathelyi utcai verekedés során. A sérültek egymás fejét verték szét baltával, illetve ököllel. A rendőrség két embert vett őrizetbe az eset kapcsán.

Kedden délután alakult ki veszekedés két társaság között a vasi megyeszékhely Kodály Zoltán utcájában. A szóváltást követően kialakult verekedésben egy ember baltával támadt a másik társaság egyik tagjára: többször fejbe verte a szerszámmal a másikat, aki több ökölcsapással válaszolt. A verekedés helyszínéről két súlyos sérültet szállítottak kórházba a mentők: egyikük koponyatörést, a másik többszörös arccsonttörést szenvedett.

A rendőrök két személyt vettek őrizetbe, több embert tanúként hallgattak meg az eset kapcsán. Az ügyben csoportos garázdaság és súlyos testi sértés miatt indult eljárás. (lm)

HavariaPress

Címkék: garázda

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 06. 11:01, hétfő | Kék hírek

Több mint hatszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök

Hatszázötvennégy határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2021. December 06. 06:00, hétfő | Kék hírek

Halálos baleset történt Sárszentágotánál

Halálos közlekedési baleset történt a 63-as főúton Sárszentágotánál vasárnap délután, a helyszínelés idejére a főutat teljes szélességében lezárták - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2021. December 05. 16:31, vasárnap | Kék hírek

7 év börtön elől menekült, fejvadászok kapták el

Az 56 éves szlovák állampolgárságú férfit a magyar fejvadászok fogták el.

2021. December 05. 09:03, vasárnap | Kék hírek

Rendőrkézre került az agresszív potyautas

A szegedi rendőrök elfogtak egy 22 éves helyi férfit, aki erőszakosan viselkedett a jegyvizsgálókkal a 2-es számú villamoson, egy utast pedig bántalmazott is.