Városlista
2020. július 6, hétfő - Csaba

Hírek

2012. December 21. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mno.hu

Újrakeresztelik a luxusautókat

Újrakeresztelik a luxusautókat

A 2014-es modellévtől, vagyis jövőre új nevet kap az összes Infiniti. A Nissan luxusmárkája szerint eddig nem volt teljesen egyértelmű a különböző modellek elnevezése.

A Nissan luxusmárkája szerint eddig nem volt teljesen egyértelmű a különböző modellek elnevezése. Ezért változtat az Infiniti: a 2014-es modellévtől, vagyis jövőre az összes autó új nevet kap, tele lesz Q betűs modellekkel a kínálat.

Az új rend szerint a szedánok, kupék és kabriók egy Q előtagot és egy számot, míg az SUV-k QX jelölést és számot kapnak. Az M szedánból így Q70, a G kupéból és kabrióból Q60 lesz, míg Q50 néven a G szedán mutatkozik be a januári Detroiti Autószalonon.

Az EX-ből lesz a QX50, az FX QX70 néven kerül piacra. A JX új neve QX60, a QX-é QX80 lesz.

Címkék: autó, luxusautó

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 05. 14:38, vasárnap | Belföld

Veszélyesek lehetnek az autóban hagyott alkoholtartalmú kézfertőtlenítők

Veszélyesek lehetnek az autóban hagyott alkoholtartalmú kézfertőtlenítők - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára vasárnap.

2020. Július 05. 14:36, vasárnap | Belföld

Lezuhant egy vitorlázógép Miskolcon

Felszállás közben a földre zuhant egy vitorlázó repülőgép a miskolci repülőtéren vasárnap délelőtt - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

2020. Július 04. 18:22, szombat | Belföld

Július közepéig várja a kerékpárosbarát pályázatokat az ITM

Július 15-én délig elektronikus úton lehet jelentkezni a kerékpáros település és a kerékpárosbarát Magyarország idei pályázati kiírásaira - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szombaton az MTI-vel.

2020. Július 04. 17:21, szombat | Belföld

Halünneppé tennék július második szombatját a bajai hungarikum révén

Országos halünnepet szeretnének július második szombatján a bajaiak. A Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete és a város önkormányzata kezdeményezéséhez országszerte több tucat vendéglátóhely csatlakozott