Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Július 21. 11:47, vasárnap | Belföld
Forrás: http://www.idokep.hu/

Újra kánikula

Újra kánikula

A hét közepétől igazi kánikula köszönt be, a csúcshőmérsékletek ekkor helyenként akár a 35 fokot is elérhetik.

Szerencsés, aki most vette ki szabadságát: napsütéses, nyári napok jönnek, ráadásul egyre melegebb időben lesz részünk a következő héten. Ugyanakkor nagyon erős lesz az UV-B sugárzás is, így mindenképpen érdemes lesz kiemelt figyelmet fordítanunk bőrünk védelmére és a megfelelő folyadékpótlásra.

Ma sokfelé lesz részünk szinte zavartalan napsütésben, inkább csak kósza felhők lehetnek majd az égen. A tegnapi hidegfrontot követően friss hajnalra ébredhettünk, de délutánra ismét 25 és 30°C közé melegszik majd a levegő.

Hétfőn folytatódik a derült, napos nyári idő,a szél legfeljebb keleten élénkülhet meg, 30 fok körül alakul a legmagasabb hőmérséklet. Kedden is marad a meleg, nyárias idő, főként keleten jelenhet meg több gomolyfelhő az égen, északkeleten futó zápor sem kizárt. Délután 28 és 32°C közé melegszik a levegő, az északnyugati szél azonban többfelé élénk lehet.

Szerdán is zömében napos, nyári idő várható, csupán helyenként alakulhat ki frissítő zápor, esetleg zivatar. Északkeleten, keleten olykor megélénkülhet a szél, mindvégig itt lesz részünk kissé hűvösebb, délnyugaton pedig melegebb időjárásban.

A hét közepétől igazi kánikula köszönt be, a csúcshőmérsékletek ekkor helyenként akár a 35 fokot is elérhetik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.