Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Október 13. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: MNO

Ujjlenyomat-olvasóval jön a Pantech csúcsmodellje

Ujjlenyomat-olvasóval jön a Pantech csúcsmodellje

Erős hardverrel és ujjlenyomat-olvasóval kerül piacra a dél-koreai Pantech legújabb telefonja.

Egyre népszerűbb lesz az ujjlenyomat-olvasó az okostelefonok piacán. Kétségtelen, hogy már korábban is léteztek ilyen készülékek a piacon, ám az első komoly sikert egyértelműen az Apple érte el az 5S-sel. A dél-koreai Pantech most felveszi a kesztyűt, hiszen legújabb mobilja Vega Secret Note is rendelkezik ezzel a funkcióval, de egyéb területeken sem kell szégyenkeznie, hiszen specifikációival felveszi a versenyt a Samsung Galaxy Note 3-mal.

A Qualcomm Snapdragon 800-as chipset mellé ugyanis 3 GB RAM, 32 GB microSD segítségével bővíthető memória és egy 13 megapixeles, FullHD videók rögzítésére is alkalmas kamera került. A phabletek kategóriájában induló Vega Secret Note 5,9″-es kijelzője FullHD felbontású. A 3200 mAh-es akkumulátorral és Android 4.2.2-vel érkező készülék egyelőre kizárólag Dél-Koreában jelenik meg, ott 839 dollárt kérnek érte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről