Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Május 21. 18:38, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Új hazai online sportfogadói oldal indult, a Tippmixpro

Új hazai online sportfogadói oldal indult, a Tippmixpro

Elindult a Szerencsejáték Zrt. új online sportfogadási oldala.

A weboldalt kifejezetten a hazai sportfogadók igényeire szabták, mivel forintalapú pénzügyi tranzakciók, biztonságos ki- és befizetés, közvetlenül elérhető, hazai ügyfélszolgálat várja a fogadókat - közölte a Szerencsejáték Zrt. az MTI-vel kedden.
A közlemény szerint a Tippmixpro biztonságos és felhasználóbarát környezetben biztosít online sportfogadási lehetőséget a játékosok számára.
A Szerencsejáték Zrt. kiemelt szempontként kezeli, hogy figyeljen a hazai játékosok igényeire, és várhatóan a kezdeti időszakban különösen sok visszajelzés érkezik majd a játékosoktól a tapasztalatokról. A fejlesztői munka nem áll meg az oldal indulásával, hanem folyamatos, hiszen a fogyasztói igények alapján rendszeresen frissíteni, finomítani kell a rendszert - teszik hozzá.
Az online oldal címe: a www.tippmixpro.hu.
A közlemény szerint a Szerencsejáték Zrt. ügyfélszolgálata megemelt létszámmal készül a beérkező játékos megkeresésekre, telefonon, e-mail-ben és postai úton, valamint hamarosan chaten keresztül is.
Az új weboldal több ezer eseményt tartalmazó fogadási kínálatot ajánl, folyamatosan frissülve. Elérhetők rajta élő fogadás, a különböző sportágak, bajnokságok, ligák, és a versenysorozatokra is egyidejűleg lehet fogadni.
A közleményben kiemelik: a pénzügyi tranzakciók forintban történnek, a Szerencsejáték Zrt. nem von le jutalékot vagy egyéb díjat a tranzakciók után. Az oldalra történő befizetés biztonságos, és a játékosok biztosak lehetnek abban, hogy jogos nyereményüket a szabályoknak megfelelően megkapják. A Szerencsejáték Zrt. neve garanciát jelent a tiszta, átlátható, ellenőrzött és a magyar jogszabályok alapján történő működésre - mutat rá a közlemény.
Magyarországon a Tippmix elnevezés egybeforrott a sportfogadással, ismert és bevezetett márkanév, az új termékben a pro utószótag utal arra, hogy a Tippmixpro még jobb, még több, még professzionálisabb sportfogadás, mint amit eddig a fogadók megismerhettek - olvasható a dokumentumban.
Kitérnek arra: a hagyományos, lottózókban játszható Tippmix játék nem szűnik meg az új termék bevezetésével, változatlan marad. A Szerencsejáték Zrt. arra számít, hogy új célcsoport, azonline sportfogadást kedvelő fiatal réteg is érdeklődik majd az online Tippmixpro iránt.
A közlemény szerint a Szerencsejáték Zrt. célja, hogy a Tippmixpro az egyik kiemelt terméke legyen, amely bevételét tekintve a Tippmixhez hasonlóan jól teljesít majd.
A weboldal késéssel indult az eredeti tervekhez képest.
A Szerencsejáték Zrt. az MTI kérdésére tudatta: a fejlesztő GTECH G2 elismerte a késedelmét, és teljes egészében megfizette a szerződésben vállalt 105 millió 600 ezer forintos kötbért. A kötbér levonása után a weboldal fejlesztése és 6 éven át tartó üzemeltetése 422 millió forintba kerül a Szerencsejáték Zrt.-nek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;