Városlista
2020. március 30, hétfő - Zalán

Hírek

2013. Április 08. 09:46, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Tóth Vera: Sajnálom, hogy nem a tehetség győzött, hanem a majomkodás

Tóth Vera: Sajnálom, hogy nem a tehetség győzött, hanem a majomkodás

Nagy mellei miatt esett ki Gabi?

Szombat este a Szombat esti láz legnagyobb reménységű párosa Tóth Gabi és Markó Róbert búcsúzott a versenytől. Gabi képtelen volt leplezni fájdalmát és könnyek között mondott köszönő szavakat táncpartnerének. Az énekesnő nővére, Vera a Facebookon akadt ki a döntés miatt.

- Nagyon szurkoltam Gabinak! Sajnálom, hogy nem a tehetség győzött, hanem a majomkodás. Tudom, tudom, buta kérdés ez részemről, mert ez egy showműsor, kell a cirkusz... De tartalom nélküli cirkusz, etetés, műcsillogás? Kérdem én, még meddig tart, hogy az illúzió, a valótlanság, a jópofáskodó, tartalmatlan semmik felületet kaphatnak a televízióban és egy keményen dolgozó gigatalentumot kiszorítanak mert „jaj de vicces a gangnam style és, hogy a nem tudom milyen gazda kutyapózban liheg főműsoridőben?” – puffogott az interneten Tóth Vera, aki nem tudta megemészteni, hogy a húga nem lehet ott a soron következő döntő adásban:

- Nos, anyukám is vicces, mégsem kezd el énekelni meg táncolni egy országosan nézett show-ban.. Köszönjük a szurkolást-szavazást mindenkinek! Amúgy Gabi jól érezte magát a táncban, marad is benne ebben a világban és nagyon jót tett neki lelkileg ez az egész, ez a lényeg, belőlem meg kikívánkozott a véleményem.. Szép napot! - olvasható az énekesnő Facebookján.

Egyes pletykák szerint az énekesnő azért nem tudott mindig teljesen koncentrálni a próbákon, mert hátfájással küzdött. Egy plasztikai sebész szerint Gabi implantátumán látszik, hogy jóval nagyobb, mint amit a testalkata elbír, így elképzelhető, hogy emiatt jelentkeztek a fájdalmai.

Címkék: Tóth Gabi, tóth vera

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 28. 07:27, szombat | Bulvár

Bob Dylan új dala a Kennedy-gyilkosságról szól - VIDEÓ

Új dalt tett közzé péntekre virradó éjjel Bob Dylan.

2020. Március 27. 07:07, péntek | Bulvár

Mariah Carey, Alicia Keys és Billie Eilish is bekapcsolódik otthonról egy hétvégi adománygyűjtő koncertbe

Billie Eilish, Mariah Carey és Alicia Keys Grammy-díjas amerikai énekesek is bekapcsolódnak otthonról egy vasárnapi jótékonysági koncertbe, amely a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott amerikaiak javára gyűjt.

2020. Március 25. 17:05, szerda | Bulvár

Bál csak nagypályásoknak - VIDEÓ és FOTÓK

Csodás helyszínen, csillogó rendezvény szervezését támogathatta az ANDONIK Reklámügynökség.

2020. Március 24. 16:07, kedd | Bulvár

Nagy változás előtt áll Gájer Bálint élete - VIDEÓ

Gájer Bálintról egy dolgot biztosan sokat tudunk: a hazai swing kiemelkedő alakja.